Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σε events περιοδεία ανά τον ο Hardwell ετοιμάζεται κυκλοφορήσει τώρα το δικό του βιογραφικό ντοκιμαντέρ : «I am Hardwell» . Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της μουσικής εκθέσεως του Άμστερνταμ στον περίφημο κινηματογράφο της πόλης , Tuschinski!

hardwell (2).jpg

Για πάνω από 2 ½ χρόνια ο κάμεραμαν Robin Pirée έχει ακολουθήσει τον Hardwell από κοντά , ο άνθρωπος πίσω από τα εκπληκτικά aftermovies Hardwell. Κατά την περίοδο αυτή ο Pirée έχει «γυρίσει» εκτενώς τον 25 χρονο DJ / παραγωγό σε μια δημιουργική καλλιτεχνική του περίοδο, που από «γνωστός» DJ μεταλλάχτηκε σε διεθνή σούπερ σταρ . Το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια μαγευτική ματιά στο «φαινόμενο» Hardwell και την ιστορία πίσω από τη λέξη EDM με αφορμή την διεθνή επιτυχία Hardwell που αυξήθηκε υπερθετικά.

Το concept του « I AM Hardwell» , είναι το μότο του “αν το ονειρεύεσαι … τότε κάντο” και στην ουσία μεταφέρει το προσωπικό όνειρο ενός 16χρονου κάποτε αγοριού (βλέπε Hardwell) να ευελπιστεί κάποια μέρα να γίνει ο νούμερο ένα DJ στον κόσμο… (που μπορεί να είναι φέτος). Το φιλμ περιγράφει τη προσωπική ιστορία του καλλιτέχνη και το συνεχή αγώνα που αυτή επιφέρει με σκοπό να ξεπεράσει τους προσωπικές στόχους που έχει θέσει για τον εαυτό του και την προσπάθεια για τη μέγιστη απόδοση της DJing καριέρας του.
Παράλληλα, με την πρεμιέρα της ταινίας I AM Hardwell στο παλαιότερο και πιο όμορφο σινεμά της Ολλανδίας , ένα ακόμη παιδικό όνειρο του Robbert van de Corput ( Hardwell ) εκπληρώνεται!

hardwell (1).jpg

Ως αναγνωριμένος DJ / Producer στη διεθνή βιομηχανία της EDM , η λάμψη του αστεριού του εξακολουθεί να αυξάνει την φωτεινότητα της. Πέρυσι ο νεαρός και ταλαντούχος DJ εξελέγη # 6 DJ στον κόσμο από τον DJ Mag . Κατά τη διάρκεια του WMC τον χειμώνα στο Μαϊάμι κέρδισε δύο IDMA (διεθνή βραβεία μουσικής Dance ) για τον «καλύτερο Remixer» και «Best European DJ ».

Οι ζωντανές εμφανίσεις των παραστάσεων του έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές στο YouTube και σε όλο τον κόσμο! Στις 27 Απριλίου ο Hardwell ξεκίνησε τη παγκόσμια περιοδεία του “I AM Hardwell “ σε μια sold out Heineken Music Hall Arena στο Άμστερνταμ και έφερε το όραμα και την ιδέα του για τη ζωή που τώρα επιτυχημένα μοιράζεται ανά την υφήλιο!
Τέλος έχει τη δική του δισκογραφική εταιρεία , τη Revealed Recordings μέσω της οποίας έχει κυκλοφορήσει αρκετές σημαντικές επιτυχίες κατά το παρελθόν έτος, οι οποίες περιλαμβάνουν τα « Spaceman », « Apollo », « Never Say Goodbye » και αυτές που έρχονται!

Το 2013 είναι η χρονιά του, το μόνο που λείπει είναι και η επίσημη «στέψη» η οποία όπως θεωρώ δεν θα αργήσει να έρθει! (Βλέπε DJ Mag Top100)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts