Ένα έτοιμο δισκογραφικό συμβόλαιο μπροστά σε ένα τραπέζι μπορεί να είναι σε άλλους επιβράβευση, φινέτσα, φιγούρα ή και social activity για τον Hit The Bass όμως είναι η επίτευξη ενός στόχου που ξεκίνησε από την πρώτη φορά που άνοιξε το pc για να γράψει μουσική! Είναι το τέλος μιας εισαγωγής σε ένα προορισμό που ονειρεύτηκε από την πρώτη μέρα, την πρώτη ώρα, την πρώτη νότα…

Το να μπαίνεις σε ένα “σπίτι” όπως αυτό της Armada του Armin Van Buuren ισοδυναμεί με ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, γιατί όχι; χωρίς παρεξήγηση…!
Όλα βασίζονται στην σωστή προετοιμασία, το κατάλληλο οργανόγραμμα, τις πολλές ώρες δουλειάς, ασχολίας, τις θυσίες, την βελτίωση, τα σωστά PR στο σωστό timing και φυσικά και την τύχη. Όλα όμως καταλήγουν στην ποιότητα και την αξιοποίηση του ΤΑΛΕΝΤΟΥ!

Ταλέντο, πολλοί, ουσιαστικό ταλέντο κι αφοσίωση στον στόχο #ελάχιστοι! Ο Δημήτρης είναι εξαίρεση με όχι ένα signed contract αλλά κι άλλα πολλά που έρχονται γι αυτόν άμεσα και … ΆΞΙΑ!

#InGreekProducersWeTrust!

o ARMIN παίζει στο ASOT#871 κομμάτι του Έλληνα Hit The Bass !

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts