Το God is a DJ.gr είναι η πιο φρέσκια διαδικτυακή πύλη που ασχολείται με το DJing στην Ελλάδα με καθημερινά νέα, συνεντεύξεις, dj tracks & sets γύρω από τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική, τον τομέα της παραγωγής και το πρίσμα του DJ!

cavo web cam booth.jpg

Ένα από τα ποιοτικά του πλεονεκτήματα είναι τα WEB TV κανάλια που παρουσιάζει πολλά αξιόλογα και κυρίως ενδιαφέροντα πράγματα όπως οι δικές μας παραγωγές με το DJ Show “Fader” όπου εκεί φιλοξενούνται στο studio του God is a DJ οι καλύτεροι Έλληνες Djs με σετ και συνεντεύξεις, το “Fader Τalents” με τα δικά σας προσωπικά videos κάνοντας Live dj mixing, το αγαπημένο Zero10 DJ Zone, τα κανάλια των φεστιβαλικών Tomorrowland & Ultra με τα καλύτερα sets όπως έπαιξαν εκεί, το Ελληνικό Dreamland Festival” channel με 2 κανάλια που δείχνουν, όσα διαδραματίστηκαν στο booth, αλλά και επίσημα video clips από τους καλλιτέχνες (το 2ο κανάλι) και πολλά άλλα με φοβερές μουσικές, DJ Tutorial και πολλά άλλα που έρχονται!

Dreamland-web-tv.jpg

http://www.godisadj.gr/el/god_is_a_dj_web_tv/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts