Στο Radioshow αυτού του μήνα που έρχεται τις επόμενες ημέρες Πανελλαδικά από τα καλύτερα WEB|FM ραδιόφωνα της χώρας, πιάνουμε ένα σημαντικό θέμα και το κάνουμε εκπομπή!

Έλληνες DJs/producers με μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, παρά στη χώρα τους!

Τη πρώτη ώρα ταξιδεύουμε στην Πάτρα για να συναντήσουμε τον Saccao! ο πολυσυζητημένος παραγωγός της Deep House με συμπαραγωγές με τον Fabo και πολλούς ακόμα διακεκριμένους παραγωγούς της σκηνής μιλά για όλους και για όλα, στη πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη που συνοδεύεται μαζί με exclusive DJ set!

Τη δεύτερη ώρα, ταξιδεύουμε στη Κέρκυρα και από εκεί μιλάμε με τον Mario από τους Just Fine, εντυπωσιακό σχήμα που σκίζει στο εξωτερικό και έκανε τον μεγάλο και τρανό Paul Van Dyk να τους προσφέρει δισκογραφικό συμβόλαιο στο προσωπικό του label! Και αυτοί με τη σειρά τους μιλούν αποκλειστικά και μας παρουσιάζουν το DJ set τους!

Ένα “ελκυστικό” επεισόδιο με ένα τόσο σπουδαίο θέμα έρχεται να μας ενημερώσει, ενθουσιάσει και προβληματίσει! Και στον τομέα μας, η Ελλάδα μάλλον “τρώει” τα παιδιά της! Σύντομα στο God is a DJ Radioshow #5 που παρουσιάζει σε 30+ radios ο DJ Kirk Carpenter (Kyriakos Maragos)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts