Δεν ήταν μόνο ο Armin Van Buuren στην Formula 1 την προηγούμενη Κυριακή στο Μεξικό. 🏁  Ήταν και ο δικός μας ο Κυριάκος Μαραγκός (!) στο πλευρό του Παγκόσμιου πρωταθλητή για 5η φορά, Lewis Hamilton και φέρνει ένα απογειωτικό σε γκάζια #GODISADJRADIOSHOW εδώ στον Music 89,2 αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ με special #mainstream #guestmix από τους residents του Μυκονιάτικου clubbing, Argie & Terry! Μην το χάσετεεεε! Βουμ βούμ 🏎🏎🏎🏎🏎

kirk hamilton

O Armin όμως ήταν εκεί, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,  Globar Star με λάμψη μεγαλύτερη κι από πιλότου της F1 και μάλιστα φανατικός #fan του Ολλανδού οδηγού Max Verstappen που τρέχει για λογαριασμό της Red Bull F1 Racing team!

O Armin, λίγο μετά την απονομή στο βάθρο των νικητών έπαιξε ένα καταπληκτικό gig στο F1 circuit του Μεξικό κι έδωσε την πρώτη πάσα για «γκάζι» από το δικό του cockpit booth στον Max ο οποίος έδωσε μια διαφορετική «εκκίνηση» σε ένα απίστευτο πάρτι που έπαιξε και σε livestream μετάδοση!

Δείτε το:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts