Καλησπέρα Αστέρη – ή αλλιώς Fake Human – στο ανανεωμένο Godisadj.gr site και στην ενότητα “DJ OF THE MONTH” … Πως διάλεξες ένα τέτοιο ασυνήθιστο nick name? Από που προήλθε η αφορμή;

Θα σας φανεί λίγο περίεργο, αλλά δεν το πολυσκέφτηκα , ήταν αυθόρμητο! Ήμουν στο σπίτι κάποια μέρα  σκεφτόμουν ότι ήθελα κάτι ιντριγκαδόρικο, που δεν έχει ακουστεί ξανά, και έτσι προέκυψε!

fake-human3-min

Είσαι μόλις 18 ετών, έχεις το ταλέντο μέσα σου και μάλιστα έχεις πολύ σημαντικές επιτυχίες να επιδείξεις για την παρουσία σου στον χώρο όπως η #3 θέση που κατέλαβες τον Απρίλιο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους DJs ηλικίας 16 – 24 ετών, στο Be The One που το GodisaDj.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας, όπως ακόμη παραπάνω η #1 θέση που ήρθε στον διαγωνισμό της Amita Motion Battle of Mix! Πόσο δικαιωμένος νιώθεις γι αυτή τη διπλή επιτυχία και πόσο ευθύνη για τη συνέχεια;

Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα το οποίο νιώθω, κάτι πολύ συναρπαστικό διότι εκείνη τη χρονιά που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το DJing και να εξασκούμαι πάνω σε αυτό δεν πίστευα ότι θα ανέβω σε αυτό το επίπεδο. Αυτό όμως με έκανε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο πάνω σε αυτό και να κυνηγήσω αυτό που έχω βάλει στόχο μέχρι το απίθανο!

Ζεις στη Λάρισα! Πως ζει μια μεγάλη επαρχιακή πόλη το DJing και τι όνειρα κάνεις για τη συνέχεια; Θες να εμφανιστείς σε κάποιο μεγάλο club ενός νησιού με μεγάλη clubbing ιστορία, όπως π.χ. η Μύκονος ή προτιμάς να σε μάθουν πρώτα μέσα από την πόλη σου!

Η Λάρισα έχει αρκετά Clubs με πάρα πολύ καλούς DJs και πιστεύω προσωπικά ότι σκίζει από νυχτερινή ζωή! Όσο για τις 2 αυτές ερωτήσεις, θέλω να τα κάνω και τα δύο, αλλά με προτεραιότητα να γίνω γνωστός πρώτα στην πόλη μου (Λάρισα) γιατί προσωπικά θεωρώ ότι ένας DJ πρέπει να γίνει γνωστός πρώτα στην πόλη του για να αποκτήσει το πρώτο του κοινό για να τον supportάρει και μετά να ανοιχτεί και σε άλλες περιοχές!

fake-human8-min

Πως είναι η μέρα ενός 18χρονου DJ? Τι κάνεις για να εξελίσσεσαι και πως περνάς την ημέρα σου μαζί με μουσική;

Δεν υπάρχει μέρα που δεν ακούσω μουσική, μπορώ να κάθομαι ατελείωτες ώρες την ημέρα και να ψάχνω και να ακούω μουσική! Κάθε μέρα κάθομαι στο λάπτοπ και κατεβάζω κομμάτια και αρκετές φορές μετά τα περνάω κατευθείαν στην κονσόλα και προσπαθώ να το μιξάρω με κάποιο κομμάτι που κολλάει με αυτό!

Ποιο είναι το είδος που παίζεις περισσότερο; Θα σε δούμε και στην παραγωγή ή θα μείνεις στα κλασσικά στερεότυπα του καθαρού DJing εντός booth?

Τα είδη που παίζω κυρίως είναι ΕDM και Trap αλλά πολλές φορές παίζω και House! Έχω ξεκινήσει ήδη με την παραγωγή μουσικής εδώ και έναν χρόνο. Έχω αρκετά projects φτιαγμένα αλλά δεν είναι ολοκληρωμένα όμως έχω 2-3 κομμάτια που θέλουν λίγο ακόμα για να ολοκληρωθούν!

fake-human2-min

Είσαι ένας νέος πολλά υποσχόμενος DJ με πολύ καλή τεχνική κατάρτηση και επίσης καλό παρουσιαστικό. Παίζει ρόλο πιστεύεις και η εμφάνιση στο σήμερα; Και τέλος, τι έχεις να προτρέψεις άλλα παιδιά που μπαίνουν τώρα στον χώρο κι έχουν μεράκι και ταλέντο;

Η εμφάνιση και η σκηνική παρουσία ενός DJ στην σημερινή εποχή παίζουν σημαντικό ρόλο διότι όσο καλός κι αν είσαι πάνω στα decks, κακά τα ψέματα ο ακροατής δεν θα καταλάβει τι κάνεις πάνω στην κονσόλα παρά μόνο θα ακούσει αν τα κομμάτια που παίζεις είναι ωραία και χορευτικά και θα σε κοιτάξει εσένα αν είσαι ωραία ντυμένος και αν χορεύεις μαζί με τον κόσμο. Τέλος στους νέους του χώρου και σε αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν το DJing θα πω μόνο δύο πράγματα…Να αγαπάνε την μουσική και μην σταματήσουν ποτέ το κυνήγι για αυτό που πραγματικά αγαπάνε!

Fake Human σε ευχαριστούμε που αποτέλεσες τον πρώτο ” DJ OF THE MONTH” στο νέο Godisadj.gr και σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

Και εγώ σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο ολόφρεσκο update του site! Καλή επιτυχία, επίσης!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts