Έχουμε την τύχη να ακούμε εκατοντάδες tracks κάθε εβδομάδα, λίγα είναι όμως αυτά που μας αφήνουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. Γιατί σίγουρα το να αποφασίσεις να “ντύσεις” με ατμοσφαιρικά house beats την υπέροχη απαγγελία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη σε ένα από πιο συγκινητικά ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη, το «Η Πόλις», θέλει θάρρος, ταλέντο και φυσικά μουσική αλλά και γενικότερη παιδεία.

Οι Dreamers Inc με τον Roni Iron τα διαθέτουν στο έπακρο όλα αυτά και έτσι εγένετο το “Alexandria”. Για όσους δε γνωρίζουν, η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ήταν η πόλη που γεννήθηκε ο μεγάλος έλληνας ποιητής και η έμπνευση για να γράψει τους υπέροχους στίχους του ποιήματος «Η Πόλις». Ακούγοντας ξανά και ξανά το teaser του Alexandria, μόνο μια λέξη μας έρχεται στο μυαλό: Θαυμασμός! Και ειδικά αν σκεφτείς ότι οι δημιουργοί απέκτησαν τα επίσημα δικαιώματα για να χρησιμοποιήσουν την απαγγελία της Καραμπέτη από τις εκδόσεις “Οδός Πάνος”.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts