Η DJ Survival Concept course με την υποστήριξη του GodisaDJ.gr παρουσιάζει ένα νέο τμήμα παραγωγής που έρχεται τον Δεκέμβριο στην υπερσύγχρονη αίθουσα της σχολής!

Logic Pro X Session with Dim Chord

To νέο τμήμα μουσικής παραγωγής έρχεται και βασίζεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα στον κόσμο! To Logic Pro X είναι ένα πλήρες πρόγραμμα μουσικής παραγωγής που χρησιμοποιούν κορυφαίοι παραγωγοί στον κόσμο καθώς η απλότητα, η ευχρηστία του, οι δυνατότητες του αλλά και η κορυφαία ποιότητα ήχου το έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί όσο λίγα και ειδικότερα από την νέα γενιά που θέλει να μπει στον κόσμο της παραγωγής με κάτι οικείο και εύκολο στην πορεία προς την καταξίωση!

Μάλιστα σε συνεργασία με το GodisaDJ.gr τα καλύτερα tracks/remixes/originals θα δημοσιεύονται στο www.godisadj.gr, τη δημοφιλέστερη πύλη υποστήριξης Ελλήνων παραγωγών και DJs καθώς επίσης τα κορυφαία κομμάτια θα ακούγονται μέσα από την εκπομπή του God is a DJ Radioshow στον Music 89,2

Τα σεμινάρια εκμάθησης ξεκινούν τον Δεκέμβριο και θα έχουν 6μηνη διάρκεια. To μόνο σίγουρο μετά το διάστημα είναι ότι με την εκμάθηση του Logic Pro X θα είστε σε θέση να φτιάχνετε την δική σας ολοκληρωμένη παραγωγική σύνθεση μουσικής, να ετοιμάζετε τα δικά σας μοναδικά remixes και να πειραματίζεστε σε διάφορα production concepts.
Για το μάθημα αυτό, θα γίνει Open Day introduction, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 13:00 – 15.00 με δωρεάν συμμετοχή στις εγκαταστάσεις της σχολής Βουλιαγμένης 8, Γλυφάδα.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Logic Pro X Session:

O Δημήτρης Φυτιλής γνωστός και ως Dim Chord απόφοιτος του τμήματος μουσικής τεχνολογίας SAE, έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του εδώ και χρόνια γνωρίζοντας επιτυχία στα charts με κυκλοφορίες του μέσα από μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γεννημένος στη Λάρισα το ταξίδι του στη μουσική ξεκίνησε από την ηλικία των 7 με μαθήματα πιάνου ενώ στα 13 άρχισε ήδη να ασχολείται με το djing για να καταλήξει στη μουσική παραγωγή στα 16. Από τότε η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά του στη μουσική παραγωγή αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις της μουσικής τεχνολογίας τον έχουνε κάνει να ξεχωρίσει ως dj και μουσικός παραγωγός στον Ελλαδικό χώρο.

Είναι γνωστός για τα πολύ αξιόλογα remixes του σε dance classics που αποτελούν ιδανικά «tools» την ώρα της δουλειάς σε πολλές tracklist επωνύμων DJs σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Mην χάσετε την ευκαιρία για ένα course που θα εισάγει στην μαγεία της παραγωγικής σκηνής!
Τηλ. Επικοινωνίας σχολής:  210 9616068

Σχόλια

σχόλια