Η νέα φεστιβαλική φιέστα της big room electro σκηνής έψαχνε εδώ και χρόνια έναν νέο “ύμνο” για να αντικαταστήσει την κλασσικότητα της λάμψης του “ping-pong” από τον Armin Van Buuren!

To νέο φεστιβαλικό anthem δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι κράμα συνεργασίας από τους πιο ειδικούς στον χώρο όπως τους Dimitri Vegas & Like Mike x Armin van Buuren x W&W που σαν μαγική τριπλέτα έβαλαν λίγη από τη μαγεία τους, λιγάκι παραπάνω από τον ήχο τους και όλοι μαζί την απογειωτική τους διάθεση για να κυκλοφορήσουν με το ξεκίνημα του 2019 ένα φεστιβαλικό διαμάντι που τους αντιπροσωπεύει όλους και που θα ακουστεί πολύ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts