Στις φλέβες των αδελφών Δημήτρη & Μιχάλη Θηβαίου aka Dimitri Vegas & Like Mike κυλά αίμα ελληνικό και για το λόγο αυτό επέλεξαν να τιμήσουν τη χώρα καταγωγής τους, κυκλοφορώντας την νέα τους παγκόσμια επιτυχία “The Hum, ξεχωριστά απο την international κυκλοφορία, στην Ελλάδα!

Το διεθνές hit κυκλοφορεί επίσημα από την PLASTIK, το νέο EDM label της PANIK που κατοχυρώνει ακόμα μία μεγάλη συνεργασία με τους top DJs του κόσμου Dimitri Vegas & Like Mike και το international label Smash The House.

Οι δύο διάσημοι DJs, διαπρέπουν στην EDM σκηνή του εξωτερικού,
ενώ το 2014 ψηφίστηκαν στη 2η θέση της λίστας του DJ Mag με τους 100 καλύτερους DJs στον κόσμο
ξεπερνώντας τεράστια ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής,
όπως είναι οι Steve Aoki, Skrillex, DeadMau5, Calvin Harris & DaftPunk!!

Με επίκεντρο την big room progressive electro, οι Dimitri Vegas & Like Mike σπέρνουν πανικό με sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ πέρσι είχαν τη δική τους αρένα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, τοTomorrowland” στο Βέλγιο, γεγονός που τους έκανε γνωστούς και ως Ambassadors Of Tomorrowland.

Ταυτόχρονα σαρώνουν στα διεθνή chart με δικά τους international hits όπως τα Turn It Up, Chattahoochee και Ocarina, αλλά και με κορυφαίεςσυνεργασίες και remix με Alist international elite artists
όπως: Lady Gaga (“Marry The Night’” remix), Jennifer Lopez & Pitbull, LMFAO, NeYo, SnoopDogg, Sean Pau κ.α.

Το The Hum έχει ήδη γίνει παγκόσμιο EDM hit, ενώ αυτή τη στιγμή αποτελεί top trending track στο Shazam ως ένα από τα “most Shazammed tracks in the world!!

Dimi Vegas & Like Mike “The Hum”
Out now by PLASTIK powered by PANIK Records in collaboration with Smash The House

Δείτε το εντυπωσιακό official video clip του “The Hum”
στο οποίο συμμετέχουν οι διεθνείς ηθοποιοί Charlie Sheen & Jean-Claude Van Damme!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts