Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απολύτως ενδιαφέροντα για τους οπαδούς του Eric Prydz. Από το 2015 που έχει κυκλοφορήσει το 3ο μέρος Pryda 10 ΕP ως προεόρτιο του αναμενόμενου επίσημου debut album για τον Eric το 2016, είναι δίκαιο να αναφέρουμε ότι ο Σουηδός ήταν στην κορυφή του παιχνιδιού του, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και δεν δείχνει σημάδια να σταματήσει ακόμα. Μετά την αποκάλυψη ότι μια νέα Pryda EP κυκλοφορία αναμένεται το Νοέμβριο, είναι επιτέλους εδώ!

Τα 3 track EP με τίτλο The Future” είναι κάτι πολύ ξεχωριστό από τον Eric Prydz. To “Choo” είναι ένα κομμάτι που έχει πολυαναμενόμενο background περιβάλλον απήχησης στους οπαδούς από τότε που εμφανίστηκε πρώτη φορά σε σετ του Prydz, πίσω γύρω το 2011. Πέντε χρόνια αργότερα και η διαδρομή της εξέλιξης του ακούγεται τόσο φρέσκια όσο ποτέ. Ένα πραγματικό progressive house στολίδι που είναι ένα σύντομα θα πάρει τη πορεία του ως “Pryda Classic” είναι ένα ονειρικό κομμάτι βγαλμένα από τα πιο μελωδικό synth του καλλιτέχνη, αφήνοντας μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα σε αυτό.

Το ομώνυμο κομμάτι του EP είναι ένα παλαιότερο κομμάτι από το 2014. Με τίτλο The Future”, αυτό είναι ένα πολύ πιο βαρύ σε μπάσο κομμάτι από το “Choo” έχοντας μια γνώριμη progressive house ποιότητα, ενσωματώνοντας δυναμικές synth παρουσίες γεμάτες με electro-like bass-line.

Το τελευταίο κομμάτι για το ΕP είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια – σχεδόν δέκα λεπτά – και δημιουργώντας μια πραγματική οδύσσεια από τον κ Prydz, το “The End is Just The Beginning”. Ακούστε τα προσεκτικά με δυναμωμένη την “ένταση”…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts