Γράφει ο συνεργάτης μας Κων.Μανδρέκας

Το Digital Society είναι ένα απ τα πιο λατρευτά και πιο αξιόλογα trance event παγκοσμίως. Εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα διεξάγεται κάθε χρόνο σε μια απ τις πόλεις με φανατικό κοινό και παράδοση στην συγκεκριμένη μουσική, στην κομητεία του Δυτικού Γιορκσάιρ το Λίντς. Ο συναυλιακός χώρος στον οποίο διεξάγεται το event είναι το O2 Academy μια γνωστή και αξιόλογη μουσική ακαδημία στο Λίντς και αξιόλογο φυσικά συναυλιακό χώρο τον οποίο κάθε χρόνο κατακλύζουν πάνω από 20.000 λάτρεις της Trance μουσικής απολαμβάνοντας τα κορυφαία ονόματα του είδους.

digital society3.jpg

Πολλά αξιόλογα και κορυφαία ονόματα έχουν δώσει το παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση και συνεχίζουν να το δίνουν όπως οι ​Paul van Dyk, ​Above & Beyond, ​Gareth Emery, ​Ferry Corsten, ​Paul Oakenfold, ​Markus Schulz​, Μenno De Jong,Alex Morph, Simon Patterson, Aly & Fila, John O’Callaghan (του οποίου η εταιρεία του Subculture διοργανώνει πάρτυ ξεχωριστά απ την καθιερωμένη διοργάνωση που γίνεται στο Λίντς), Eddie Halliwell, αλλά και νέα φρέσκα ονόματα στον χώρο όπως Οι Ben Gold, Standerwick, Dan Stone, Darren Porter και πολλοί ακόμη.

Το Digital Society έφτασε ετησίως στην 9η εκδοχή του καθώς αφετηρία του ήταν η χρονιά του 2008 και συνεχίζει με τεράστια επιτυχία σεβόμενο τις ιδέες του και το κοινό που το υποστηρίζει. Έχει δεχτεί αξιόλογες κριτικές και διθυράμβους κυρίως όχι μόνο απ τους μουσικόφιλους του είδους και τους κατοίκους στην περιοχή αλλά κι από περιοδικά ηλεκτρονικής μουσικής και του DJing όπως το Mixmag το οποίο το χαρακτήρισε ως το πιο Hot Trance event στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια απ τις καλύτερες βραδιές έκστασης στην χώρα. Παράλληλα όλοι οι Clubbers μιλούν με τα καλύτερα λόγια και η χαρά τους είναι απερίγραπτη περιμένοντάς το πώς και πως. Τέλος περιέχει 2 σκηνές. Μια κεντρική σκηνή(mainstage) όπου παίζουν οι κορυφαίοι κα συγκεκριμένα τα πιο βαριά χαρτιά του event και μια Club σκηνή στην οποία παίζουν τα πιο ανερχόμενα ονόματα της Trance μουσικής με πιο club χαρακτήρα.

DS9-Final-Artwork.png

Φέτος τα ονόματα τα οποία θα παίξουν στην Ο2 academy στο Leeds είναι στην κεντρική σκηνή o Gareth Emery,Paul Oakenfold σ ένα trance set διαφορετικό από τα άλλα (Full On Fluoro μια απ τις δισκογραφικές του εταιρίες μαζί με την Perfecto) όπως το ίδιο έπραξε και στο Dreamstate με psy-progressive κυρίως ήχους John O’Callaghan,Sean Tyas,Super8 & Tab,Ben Gold,Luke Bond,Standerwick,Gavyn Mytchel, ενώ στην σκηνή του Menno de Jong In trance with trust όπου ονομάζεται έτσι κι η δισκογραφική του εταιρεία εκτός απ τον ίδο θα παίξουν οι Alex M.O.R.P.H.,Mark Sherry,Adam Ellis,Johan Ekman,Amir Hussain,David Rust,Alex Ryan,Paul Pearson.

Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ενώ του χρόνου θα κλείσει 10 χρόνια ζωής, όπως και το BPM στο Μεξικό. Aς ελπίσουμε ότι θα παραμείνει ζωντανό για πολλά χρόνια και ότι θα κρατήσει ψηλά την σημαία της ποιοτικής Trance αλλά και Progressive μουσικής όπως το A state of trance, το Future sound of Egypt , το Luminosity Beach Festival, το Technoclub Και πολλά ακόμη.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts