Οι φήμες επαληθεύτηκαν, το νέο τραγούδι των Arcade Fire είναι εδώ, με τίτλο “Everything Now” και κυκλοφορεί σε 12″ Vinyl και σε online πλατφόρμες. “Everything Now” ονομάζεται και ο επερχόμενος δίσκος που ακολουθεί και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον μέσα στο καλοκαίρι. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι δημιουργήθηκε από την συνεργασία των Arcade Fire με τον Thomas Bangalter (Daft Punk) και τον Steve Mackey (Pulp) και συμπαραγωγό τον Markus Dravs, φτάνει εύκολα στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για μια απλή επιστροφή.

Το single εκπλήσσει με την disco προσέγγιση και τη διάθεση της μπάντας για μια πιο dancefloor εκδοχή της. Το άλμπουμ ηχογραφήθικε στα Boombox Studios της Νέας Ορλεάνης, στα Sonovox Studios του Μόντρεαλ και στο Gang Recording Studio στο Παρίσι.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα περιλαμβάνει CD, κασέτα και βαρύ βινύλιο LP-που θα περιλαμβάνει 20 διαφορετικές παραλλαγές του artwork, καθένα από τα οποία φέρει τον τίτλο άλμπουμ σε 20 διαφορετικές γλώσσες.

Το “Everything Now” κυκλοφορεί στις 28 Ιουλίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts