Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν είναι απλά τύχη ή έστω γνωριμία, απλά απόδειξη ικανότητας!

Για τον Hit The Bass ήξερα τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την ποιότητα ταλέντου που κουβαλούσε και κουβαλάει ως πλεονέκτημα δουλειάς, οράματος, πίστης, εμμονής προς την τελειότητα! Πολλές φορές συζητούσαμε γι αυτόν ότι κάποια μέρα, η σκληρή δουλειά θα ανταμειφθεί, όπως και εγένετο!

ο Hit The Bass είναι ένα ακόμη παράδειγμα Έλληνα καλλιτέχνη που δεν πρόδωσε τον δύσκολο ήχο του (Trance) και πάντα πορεύτηκε με σημαία του τα δυνατά bpm και την ατελείωτη μελωδία του!

Μετά την πρώτη του δισκογραφική βούλα στο label της Armada, μια ακόμη σπουδαία υπογραφή μπήκε στο label του MarLo, Reaching Altitude, εκεί όπου με την συνεργασία του Danny Cullen, κυκλοφορούν το νέο τους Single “Don’t Wake Me Up” που κυκλοφορεί υπό την “ασπίδα” της Armada Music διεθνώς!

Η ένωση ενεργητικών μπάσων με τα μαλακά φωνητικά και ουράνιες μελωδίες, κάνει το ‘Do not Wake Me Up’ μια ιδανική μείξη ήχων όπου τα όνειρα και η μουσική συναντιούνται!. Με τα υπέροχα φωνητικά της Drew Ryn, το track είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της Vocal Trance όπως θα έπρεπε να είναι στο σήμερα και το αύριο!

Δεν ξέρω αν ο Δημήτρης ( Hit The Bass ) δεν θέλει να τον ξυπνήσουν ακόμη όπως λέει και το κομμάτι ή ακόμη “τσιμπιέται”, αλλά να βλέπεις τον θρύλο ARMIN VAN BUUREN να “νιώθει” το κομμάτι σου και να το παίζει #LIVE στο τεράστιο “A State Of Trance” αν μη τι άλλο, είναι τεράστια ανταμοιβή και ανταπόκριση σε ένα ταλέντο που ωρίμασε, δούλεψε και σηκώνει την Ελληνική σημαία ΨΗΛΑ στην global dance σκηνή για λογαριασμό όλων μας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts