Ο χρόνος περνά, μα οι αναμνήσεις δεν φεύγουν ποτέ!

Σε μια «ιδιαίτερη» για την Μύκονο καλοκαιρινή σεζόν σε αφίξεις και διαφορετικό κράμα άποψης, φιλοσοφίας και αισθητικής στον κόσμο που την επισκέφτηκε, ο ιερός ναός του Ελληνικού clubbing – όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε – κι όπως στην πραγματικότητα είναι, το Cavo Paradiso έδωσε και φέτος τον καλύτερο εαυτό του και μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό Line Up γιόρτασε τα 25 συναπτά χρόνια λειτουργίας !

Αυτή η σεζόν, μόλις μας ήρθε και με aftermovie μέσα από την μαεστρική κάλυψη του φακού και της μαγευτικής σκηνοθετικής ματιάς του John Panopoulos και της ιδανικά μουσικής προσέγγισης που βγάζει τρελό συναίσθημα και συνδιάζεται άψογα με την εικόνα!

Και του χρόνου με το καλό CAVO PARADISO!  

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts