Στα φετινά 25α γενέθλια του πιο αγαπημένου, πολυσυζητημένου, κλασσικού κι αναντικατάστατου, στον Ελληνικό χάρτη Cavo Paradiso στη μαγευτική Μύκονο, τα εντυπωσιακά gigs με κορυφαίους global πρωταγωνιστές των decks, συγκινούν, διασκεδάζουν και απογειώνουν την Ελληνική φιλοξενία του nightlife σε κάθε τουρίστα, εγχώριο ή μη!

Να μην ξεχάσουμε την συμβολή των Ελλήνων djs με opening/closing act dj sets, ρόλο σημαντικό – όσο και ιδιαίτερα απαιτητικό, σε κάθε event πριν και μετά την εμφάνιση των ξένων DJs

Μέσα από τον φωτογραφικό/κινηματογραφικό φακό του πολυτάλαντου John Panopoulos μεταφέρουμε λίγο από την αίγλη του διασημότερου Μυκονιάτικου spot σε όλους εσάς, με την ευχή να βρεθείτε στον ιερό ναό του clubbing, σύντομα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts