Μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη επιβεβαιώθηκε σήμερα και συσπήρωσε το ενδιαφέρον των απανταχού Ελλήνων clubbers ως προς την μελλοντική άφιξη του βασιλιά Carl Cox στην Αθήνα για λογαριασμό του εκπληκτικού Techniques by Blend!

Είναι γνωστό πως ο Lorenzo και η παρέα του Blend, πάσχιζαν εδώ και χρόνια την έλευση του Carlcox σε ένα πραγματικό φεστιβάλ που ξεχωρίζει και δίνει ουσιαστικό υπερθέαμα στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, σε μια αναμενόμενη άφιξη σε χώρο, μέρος και φεστιβάλ, έτσι όπως αρμόζουν σε έναν πραγματικό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ της σκηνής…

Περισσότερα σε λίγο!

WHO IS CARL COX?

carlcox

δείτε το set του στο Cercle

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts