Διαγωνισμοί υπάρχουν πολλοί…

Διαγωνισμοί με ουσία, προσφορά, αφοσίωση και επιμονή σε αναζήτηση νέων προσώπων και ιδανικών καταστάσεων για τους DJs της επόμενης γενιάς μετρημένοι στα δάκτυλα!

Το Be The One” δίνει την μοναδική ευκαιρία σε ένα μοναδικό  Έλληνα DJ να ζήσει το όνειρο του και να βρεθεί πρωταγωνιστής ευκαιριών καριέρας, γνώσεων και εμφανίσεων μέσα από ένα διαγωνισμό που η παραγωγή του βασίζεται σε πρότυπα εξωτερικού.

Η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην SKULL Productions η οποία σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς και ανθρώπους του χώρου φέρνει πλούσια δώρα στους νικητές, διδασκαλία επαγγελματικού DJing σε ειδικά bootcamp sessions σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και την ανάδειξη του καλύτερου “νέου” DJ μέσα από μια διαδικτυακή πορεία 3 μηνών γεμάτη online ψηφοφορίες κοινού και κριτών (επωνύμων djs του χώρου) μέσα από ένα απίστευτο djing concept εμφανίσεων!

Ο πρώτος διαγωνισμός είχε μεγάλη επιτυχία, με 80.000+ καταγεγραμμένες ψήφους κοινού συμμετοχής, 550.000 μοναδικούς επισκέπτες στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού και μεγάλη ανταπόκριση από εκατοντάδες ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε το επίσημο aftermovie του πρώτου “Be The One” που ανέδειξε νικητή τον DJ Asterios Haritos και ετοιμαστείτε …

WHO IS THE NEXT ONE?

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται … σύντομα!

Eπίσημος Χορηγός Επικοινωνίας: Godisadj.gr

http://www.betheone.gr/
https://www.facebook.com/BeTheOne.gr/

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts