Η Down2Earth Music δημιουργεί το πρώτο pro-social label στον Ελλάδα.Το #1 ανεξάρτητο dance label στη χώρα μας παρουσιάζει τοAwaken Music Project με σκοπό να ενώσει την εμπορική επιτυχία ενός τραγουδιού και το video clip του με έναν κοινωφελή σκοπό.

Το “Awaken Music Project” είναι το ολοκαίνουργιο sub label της Down2Earth Music, το οποίο δημιουργεί και προωθεί projects που σχετίζονται με κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Στόχος η ενημέρωση και ευεσθητοποίηση του κοινού μέσω θεματικών μουσικώνvideo. Κάθε project θα συνδέεται με έναν κοινωφελή σκοπό και μέσω σχετικού οργανισμού θα δημιουργείτε καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων.

Η πρώτη κυκλοφορία είναι το video του Cammora για το hit single Dont Let Me Down, το οποίο ευεσθητοποιείτε γύρω απο το θέμα των άστεγων και της φτώχειας που μαστίζει την εποχή μας. Το clip, σε σκηνοθεσία Jimmi Drosinou, προβληματίζει και συγκινεί μέσα απο μια ιστορία ενός μικρού κοριτσιού και ενός ηλικιωμένου άστεγου.

Τα έσοδα της ψηφιακής εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου clip στο YouTube θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των Ξενώνων Φιλοξενίας των Γιατρών του Κόσμου της Ελλάδας. Η Μη Κυβερνιτική ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» προσφέρουν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για περισσότερα από 25 χρόνια.

Τα φωνητικά στο debut single του ανερχόμενου παραγωγού Cammora, “Dont Let Me Down” έγραψαν ο επιτυχημένος Claydee και οfrontman απο τις Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts