Το ταλέντο δεν έχει ηλικία.

Πολλές φορές είναι έμφυτο δουλεμένο μέχρι ένα επίπεδο από μόνο του, που απλά με μια  θεϊκή “μαγική” συνταγή  αναδεικνύει από μόνο του ωραία προσόντα από τον τύπο τον οποίο αποκαλείς “ταλέντο”… Το ταλέντο όταν “δουλευτεί” σωστά, μετά μπορεί να κάνει θαύματα!

Με λίγα λόγια, πέσαμε πάνω σε ένα 17χρονο πιτσιρικά που παίζει να έχει κάνει και το καλύτερο bootleg remix ever για το Classic “Personal Jesus” των θρυλικών Depeche Mode!

Eίναι ο VoniD από το Λονδίνο!
Το deep house remix του θα σας ενθουσιάσει και μπορείτε μάλιστα να το κατεβάσετε και σε #freedownload!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts