Οι CamelPhat, το διάσημο βρετανικό ντουέτο DJs/producers ηλεκτρονικής μουσικής, είχε μια συναρπαστική χρονιά.

Ξεκίνησαν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία, εμφανίστηκαν σε μεγάλα μουσικά γεγονότα όπως το Tomorrowland και το Coachella, το δικό μας Cavo Paradiso στη Μύκονο και είχαν μόνιμη καλοκαιρινή έδρα την Ίμπιζα. Τον Σεπτέμβρη κυκλοφόρησαν (στις 15/9) νέο άλμπουμ με τίτλο “Spiritual Milk”

camelphat with kalidon

Αυτό το άλμπουμ είναι ιδιαίτερο γιατί δείχνει πώς έχει εξελιχθεί η μουσική τους, έχοντας συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες όπως οι Anyma, London Grammar και Kölsch κι έχοντας πάρει και αρκετές επιρροές!

Οι CamelPhat ανέφερε ότι δεν ένιωσαν τόση πίεση κάνοντας αυτό το άλμπουμ, ίσως επειδή είναι στη δική τους δισκογραφική και βρίσκονται σε ένα σημείο της καριέρας τους όπου μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί χωρίς να ανησυχούν πολύ για το feedback από τον κόσμο – χωρίς αυτό να σημαίνει – ότι δεν δέχονται την καλοπροαίρετη πάντα κριτική και απήχηση!

Διασκέδασαν πολύ φτιάχνοντας αυτό το άλμπουμ, και έχει να κάνει περισσότερο με την έκφραση των συναισθημάτων τους παρά απλώς τη δημιουργία μουσικής για να παίξει στο dancefloor.

Περιέγραψαν το «Spiritual Milk» ως ένα άλμπουμ που μπορείς να ακούσεις όταν θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Έχει σκοπό να σας ταξιδέψει και ελπίζουν να το απολαύσετε.

Ακούστε το εδώ:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts