Παρασκευή 14 Ιουνίου

Bolivar Beach Bar

Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€

Official Poster

“The future will be Fckng Serious”

 

Ο εμπνευστής και δημιουργός του Hightech minimal ήχου, ιδρυτής της δισκογραφικής Fckng Serious”, ένα από τα πιο hot ονόματα της dance electronica του σήμερα, ο μυστηριώδης Boris Brejcha, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, θα βρίσκεται στα decks του Bolivar Beach Bar, καλεσμένος των F.S.I. Events & The Bedroom, σε ένα από τα μεγαλύτερα κι εντυπωσιακότερα outdoor dance event όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά ολόκληρης της φετινής συναυλιακής σεζόν.  Έρχεται με σκοπό να απογειώσει την ενέργεια του κοινού με την εκρηκτική μουσική τού παρουσία. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη μυστηριώδη και απόκρυφη οπτικοακουστική εμπειρία, στο απόλυτο καλοκαιρινό club περιβάλλον του Bolivar. Αφεθείτε στα χέρια του Γερμανού μάγου και να είστε βέβαιοι πως θα βρεθείτε σε μέρη πέρα από τη φαντασία!

Ο Boris Brejcha αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής με έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο και τόνο που είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί, ενώ παράλληλα με αμέτρητες sold out ζωντανές εμφανίσεις σε clubs και festivals ανά το κόσμο έχει αποδείξει πώς είναι ικανός στο να «ταρακουνήσει» οποιοδήποτε dance floor.

Με την φιλοδοξία του και την επιθυμία του να αναζητά νέες πειραματικές μουσικές κατευθύνσεις, O Boris Brejcha δημιούργησε το δικό του μουσικό είδος HighTech Minimalτο 2012 και αναφέρεται σε αυτό ως the intelligent music of tomorrow. Έκτοτε παρουσιάζει συνεχώς στο κοινό του πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το minimal techno – πολύ περισσότερο από ένα σύνολο επαναλαμβανόμενων στοιχείων.

boris brejcha

Εκτός αυτού ο Γερμανός dj και παραγωγός δημιούργησε το Boris Brejcha Showcase που παρουσίασε πρώτα στην Βραζιλία. Αυτό το showcase με συγχρονισμένα visuals, την μάσκα του Joker και την μουσική του αποτελούν μια μοναδική και ιδιαίτερη εμπειρία.
Έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία ως παραγωγός και με αστείρευτο πόθο για τους πειραματικούς ήχους, τα επιβλητικά basslines και deep ρυθμούς αναμένεται σε ένα dj set που θα αιχμαλωτίσει και τους πιο απαιτητικούς clubbers.

Γεννημένος το 1981 ο Boris Brejcha κυκλοφόρησε τα πρώτα του releases Monster και Yellow Kitchen από το  Βερολινέζικο label Autist Records. Μετά από τις κυκλοφορίες διάφορων EP’ s ξεκίνησε την συνεργασία του με την εταιρία παραγωγής Harthouse. Με κομμάτια όπως τα Die Maschinen Sind Gestrandet, My Love και Lost Memory συνδύασε τον μοναδικό του ήχο με άλλα πολυποίκιλα στοιχεία και κάπως έτσι προέκυψε και το “exceptional Talent 2007” στο περιοδικό ηλεκτρονικής μουσικής Raveline.

BOLIVAR

Μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με την Harthouse και το τέταρτο album Feuerfalter o Boris δημιούργησε το δικό του label Fckng Serious“, ώστε μαζί με τους καλύτερους του φίλους Ann Clue και Deniz Bul να διαδώσουν την ιδέα τους για καλή μουσική και ιδιαίτερα parties παγκοσμίως. Στις αρχές του 2016, ο Boris δημιούργησε το πέμπτο του album “22” το αριστούργημα της μουσικής του έως τώρα. Το απίστευτό του πάθος για την μουσική σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία του ως producer διαφορετικών ειδών αναδεικνύεται μέσα από αυτόν τον μοναδικό, χαρακτηριστικό, ιδιαίτερο ήχο.

Το 2017 η Fckng Serious έγινε το πρώτο μουσικό label που έκανε tour στην Ευρώπη με full crew και παρουσίασε 10 shows σε 12 μέρες. Ένα χρόνο ο Boris Brejcha πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτου του σε Tomorrowland, Exit Festival και στο θρυλικό Time Warp. Ακολούθησε ακόμα ένα δεύτερο sold out tour με λεωφορείο στην Γαλλία. Το 2019 γίνονται ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για τον ανερχόμενο Γερμανό Dj και παραγωγό ξεκινώντας με ένα καινούριο album που σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα World Tour.


Hyperlinks

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/561410097696209/

ETickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar-beach-bar/boris-brejcha/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

 

Event Info:

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου –
Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts