Οι πρώτες ηλιόλουστες ημέρες της Άνοιξης φέρνουν προσμονή για ένα καυτό καλοκαίρι και εντείνουν την ανυπομονησία προς αυτό!

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπως αποκαλούμε την παραλιακή “τουριστικο-επιστημονικά” έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ένα άμεσα εύκολο διακινούμενο κοινό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόσο από το κέντρο – όσο και από τα νότια Προάστια και βρίσκεται ανάμεσα σε ξενοδοχεία και καθημερινό τουρισμό!

Η γνωστή παραλία του “Ήλιου” κοσμεί με την χρυσή άμμο τους επισκέπτες της και παράλληλα φιλοξενεί το Bolivar, ίσως το δημοφιλέστερο beach bar/club της Αθήνας, που για σχεδόν 24 ώρες καθημερινά φιλοξενεί πρωινό και βραδινό κοινό, δίνοντας του ξεχωριστές υπηρεσίες απόλαυσης cafe, φαγητού, ποτού και διασκέδασης!

Bolivar Open Fb Cover

Το Bolivar, εδώ και χρόνια είναι το κομβικό σημείο που ότι συμβαίνει καλοκαίρι στην Αθήνα από events, περνάει από την “καλύβα” του booth του και συνεχίζει αδιάκοπα και συνεχόμενα να το πράττει ανά τα χρόνια, ανεβάζοντας την ποιότητα επιλογών και υπεροχής του προϊόντος!

Σημαντικός κρίκος, είναι τα 3 σημαντικά promoting agencies που λειτουργούν αρμονικά από διαφορετικά μουσικά genres και φέρνουν ότι καλύτερο από το διεθνές Jet Set του Παγκόσμιου DJing!

sven vath bolivar

Το καλοκαίρι του 2018 αναμένεται καυτό κι αυτό για τα παρακάτω ραντεβού (κι άλλα που έρχονται και που θα συνεχίσουν τον αυξανόμενο Boliver … o καύσωνα!)

Kiki Navaro, Loco Dice, Sven Vath, Coyu, Dennis Ferrer, Joseph Capriati, Deborah De Luca, Nick Warren & o τεράστιος Erick Morillo ανακοινώθηκαν ήδη! Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες παρακάτω και … Καλή Καλοκαιρινή Ανάσταση!

https://www.facebook.com/pg/BolivarBeachBar/events/

erick m bolivar

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου –Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684
Hyperlinks

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts