Ο Mahmut Orhan που πρόσφατε επισκέφθηκε τη χώρα μας, επιστρέφει με μια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού “Six Days War”, της δεκαετίας του 70. Στο track ο Mahmut Orhan διατηρεί την φωνητική ενέργεια των Colonel Bagshot ωστόσο η νέα version του “Six Days War” αναβιώνει το official track του 1971, δίνοντας ένα super feeling.

mahmut orhan bolivar2

Το τραγούδι παραμένει στο #1 του Ελληνικού Shazam Chart για 8η συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ έχει σκαρφαλώσει στο Top10 του Official International Airplay Chart της χώρας μας. Το summer anthem έχει φτάσει μέχρι και την κορυφή του iTunes chart ενώ το video έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Το music video εκπέμπει μια κοσμική οπτική, κάνοντας στους θεατές ένα tour σε τεράστια βραχώδη τοπία, πεδία και όμορφους ναούς. Ακολουθώντας ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, τοvideo επικεντρώνεται σε διάφορους χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου ενός βοσκού, ενός αγοριού που πετάει χαρταετό, ενός άνδρα που είναι πάνω σε άλογο και πολλά άλλα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το single και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», λέει οMahmut και συνεχίζει «Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορεί από την Ultra/314 Records ξανά όπως το προηγούμενο single μου “Save Me”. Αναμένω με αγωνία τις αντιδράσεις των fan μου».

Δείτε το video:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts