Blend Techniques vol 6: Οπτικοακουστικό θέαμα υψηλού επιπέδου

thx

Πάει τελείωσε και αυτό. Ένα ακόμη πάρτυ της εταιρείας Blend πέρασε στην ιστορία. Και τι πάρτυ. Με δυο σκηνές σε συναυλιακούς χώρους στο Gazi Music Hall και στο Acro, με τέσσερις super star DJS, ένα superstar ντουέτο, ένα τρομερό opening εγχώριο δίδυμο και τρείς εξαιρετικούς supporters.

Όλα αυτά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σε ένα 13ωρο ασταμάτητο πάρτυ από τις 11 το βράδυ μέχρι και τις 12 το πρωί της Κυριακής.

richie

Στην 1η σκηνή στο Gazi Music Hall οι residents του blend Mikee Και Manolaco έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ στο Opening καθώς για δυόμισι ώρες προετοίμαζαν τον κόσμο με τις techno house μουσικές τους για το τι θα ακολουθήσει μετέπειτα με τους δυο κορυφαίους στο είδος τους DJS Richie Hawtin Και Chris Liebing.

Ο Superstar από το Ντιτρόιτ για 2,5 ώρες περίπου έπαιξε τις γνωστές του techno μουσικές με διαφορετικό στυλ από τις προηγούμενες φορές, καθώς να πω την αλήθεια τον περίμενα πιο δυνατό και με πιο Detroit style, όμως αμέσως μετά ήρθε ο Γερμαναράς Chris και μας απογείωσε και με το παραπάνω.

Για 3,5 ώρες περίπου το set του ήταν φοβερό με αρκετή groova και φυσικά την γερμανική σκληράδα που τον χαρακτηρίζει, αλλά και τις τρομερές μπότες που εισάγει στα set του πάντοτε, εκτοξεύοντας την διάθεση του κόσμου για χορό στα ύψη. Περιττό να πω πως η σκηνή μέχρι 1 ώρα πριν τελειώσει περίπου έσφυζε από κόσμο και γινόταν το αδιαχώρητο.

tale

Στην 2η σκηνή στο Acro πραγματοποίησαν Opening 2,5 ωρών, οι επίσης supporters του blend οι Nico rac tap και μετέπειτα ο sysex για 1,5 ώρα για να ακολουθήσουν μετά το τρομερό δίδυμο από την Ιταλία οι Tale of us και solomun, παίζοντας για 2 ώρες ξεχωριστά για να ακολουθήσει ένα τρομερό 4ωρο back 2 back και για την ακρίβεια Back 3 back, με emotional deep tech House, groove techno style αποζημιώνοντας το επίσης  κατάμεστο κοινό στο acro.

sol-tale

Τελειώνοντας το πάρτυ στις 12 το μεσημέρι όλοι μπορεί να ήμασταν καταπονημένοι και να μην μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας όντας πτώματα. Όμως η χαρά και η αύρα που μας άφησε η συγκεκριμένη βραδιά θα μείνει ανεξίτηλη για πάντα στις χορευτικές μας μνήμες.

solomun

Επίσης η Blend απέδειξε γιατί θεωρείται δίκαια μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ηλεκτρονική Underground σκηνή στην Ελλάδα. Με παιδιά με όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν και με μπόλικη διάθεση για να μας φέρνουν ότι καλύτερο και φρέσκο υπάρχει στην tech house Και techno  υπόγεια σκηνή και να μας αποζημιώνουν και με το παραπάνω με τις οπτικοακουστικές πινελιές τους.

technics

Υ.Γ.1. Richie μπορεί ελέω κόσμου να την γλίτωσες όμως την επόμενη δεν θα την γλιτώσεις. Θα την πραγματοποιήσουμε την συνάντησή μας. Είσαι είδωλο άλλωστε.

Υ.Γ.2. Στην συγκεκριμένη βραδιά παρευρέθηκε και  ο ολυμπιονίκης Βλάσσης Μάρας, όντας εκτός από βασιλιάς των κρίκων και φίλος της ηλεκτρονικής μουσικής. Καλό θα είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει μέσω του e-radio.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Const. Mandrekas

Μπορεί από μικρός να μου άρεσαν τα σπορ, τα αυτοκίνητα αλλά και το διάβασμα, όμως η μουσική ήταν ένας παράγοντας που με ανέβαζε πάντοτε σαν άνθρωπο αλλά και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου. Ξεκίνησα από αρμόνιο παίζοντας και κάνοντας μαθήματα πάνω σε κλασσική μουσική και πιο κουλτουριάρικα, πέρασα από πολλά ακούσματα για να έρθω για τα καλά σε επαφή με την ηλεκτρονική μουσική και πολλούς από τους πραγματικούς δημιουργούς της. Ώσπου να φτάσω στα χορευτικά αλλά και πιο σκληρά ακούσματα κυρίως μέσα από την House την techno Και την trance. Ενίοτε είχα αδυναμία στην Progressive και την electro αλλά και στην drum & bass. Μέσα από αυτή την σελίδα θα προσπαθήσω να μοιραστώ την αγάπη μου για αυτό το είδος, για πολλούς εκπροσώπους της αλλά και για διάφορες ιστορίες ανεκτίμητες και ανεξίτηλες

Related Posts