Το Amazon είναι ένας ωραίος νέος χώρος που ξεκίνησε πρόσφατα και υπόσχεται πολλά, στην πολύ περπατημένη clubbing περιοχή στο Γκάζι! Το Σάββατο 3 Μαρτίου δύο #classic ονόματα της σκηνής, ο Mikele και ο Christos Fourkis συναντούν δύο αντίστοιχα της πιο νέας γενιάς τους Chris Rodian & Koliakis Albert!

amazon with mikele fourkis

O Mikele με τον Christos Fourkis μετά από το άκρως επιτυχημένο 15 Αυγουστιάτικο event στο αγαπημένο Loca βρίσκονται ξανά μαζί στο booth έχοντας να ενώσουν την εμπειρία με την διαφορετικότητα του ήχου τους που συναντά πάντα την ποιότητα και την εμμονή στην λεπτομέρεια!

Κι επειδή το «γλυκό» κάθησε μαζί οι δύο επιτυχημένοι djs/producers είναι έτοιμοι στα σκαριά να μας παρουσιάσουν από κοινού την στουντιακή συνεργασία τους, με κάτι που ετοιμάζεται καιρό και θα αρέσει πολύ!

Μέχρι τότε ας τους απολαύσουμε #live @ Amazon!

Χορηγός επικοινωνίας: GodisaDJ.gr

facebook event

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts