Μόλις έχεις τελειώσει το set σου, ο κόσμος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος από τη μουσική και εσύ είσαι έτοιμος να χαλαρώσεις μαζί με τους φίλους σου πίνοντας μια παγωμένη μπύρα.Τι πρέπει να κάνεις όμως πριν βρεθείς στο backstage? Πέντε πράγματα που όλοι μας πρέπει να κάνουμε μόλις τελειώσουμε το DJ set μας.

1 Mάζεψε όλο τον εξοπλισμό σου!

Ναι μπορεί να σου φαίνεται βαρετό και χαζό, αλλά το να πετάς όλα σου τα πράγματα μέσα στη βαλίτσα γρήγορα γρήγορα μόνο και μόνο για να πας και να πιεις ένα ποτό με την κοπέλα που σου έκανα νοήμα να βάλεις ένα τραγούδι είναι τελείως λάθος. Αρκετές φορές όταν πετάμε τα πράγματα μας μέσα στην τσάντα είτε αυτό έγινε USB είτε είναι καλώδια το πιο πιθανόν είναι να τα
χάσουμε είναι τα ξεχάσουμε. Επίσης ένα καλο tip είναι ένα καθαρίζεις τον εξοπλισμό σου μόλις τελειώνεις το dj set σου και να μην το αφήνεις για την επόμενη μέρα διότι η στάχτη και ότι υπόλοιπο μπορεί να βρεθεί πάνω στην κονσόλα σου μόνο κακό κάνουν στο μηχάνημα.

2 Μίλησε με το κοινό!

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μιλήσεις στους ανθρώπους για τους οποίους έπαιξες μουσική, να τους ρωτήσεις πώς τους φάνηκε η μουσική σου, να του δώσεις τα social media σου ώστε να σε ακολουθήσουν και να ενημερώνονται για τις καινούργιες σου δουλειές, ακόμη για το πότε και πιο θα είναι το επόμενο σου Gig.

3 Μίλησε με τους διοργανωτές του party και γνώρισε τους καλύτερα!

Πάρε feedback από τους διοργανωτές του πάρτυ και προσπάθησε να σπάσεις τον πάγο στη μεταξύ σας συζήτηση. Ναι καταλαβαίνω πώς το πιο βασικό θα είναι να τον ρωτήσεις πώς του φάνηκε το set σου αλλά προσπάθησε να μιλήσετε και να πείτε κάτι να είναι έκτός δουλειάς, έτσι θα σε μαθει και θα το μάθεις καλύτερα.

4 Show some Love για τους υπόλοιπους DJs που βρίσκονται στο lineup

Όταν βρίσκεσαι αρκετός Djs στο ίδιο lineup, καλό θα ήταν να τους πλησιάσεις για να μιλήσεις μαζί τους να ανταλλάξετε υλικό ιδέες, ακόμη και να μιλήσετε για κάποια συνεργασία που μπορείτε να κάνετε οι 2 σας. Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνεις και πιο πολύ τον κύκλο σου γνωρίζοντας άλλους Djs.

5 Μη ξεχάσεις την αμοιβή σου

Αρκετά αυτονόητο θα μπορούσα να πω, μην αφήνετε πότε την είσπραξη σας για την επόμενη μέρα το πιο πιθανόν είναι να μην πάρετε ποτέ τα χρήματα σας. Επίσης να είστε σίγουροι πώς αρκετές φορές θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το κομμάτι της αμοιβής και να μη σας πληρώσουν γι’ αυτό θα πρέπει πάντοτε στο θέμα της αμοιβής να είστε απόλυτοι και να μην επηρεάζεστε από κανέναν πάνω σ’ αυτό το θέμα δε χρειάζεται κανείς ν να σας πει αν θα πάρετε λιγότερα περισσότερα για
ακόμη και καθόλου χρήματα.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts