Τη Πτολεμαιδα τη γνωρίζουμε κυρίως για τη μονάδα παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ …

Μέχρι χτες, διότι από σήμερα έχουμε ένα επιπλέον λόγο για να ρίχνουμε ματιές στο χάρτη!
Ένας νέος ταλαντούχος παραγωγός και DJ o Trifon Markou, είπε να βάλει τη δική του πινελιά στα τελευταία releases του Λονδρέζικου label της Oryx Music και να μας ξεσηκώσει με το πρώτο του single “Slave of Heart” με τα εντυπωσιακά φωνητικά του Mark Ever!

markoutrifon.jpg

Ο Μάρκου Τρύφων ξεκινησε σε αρκετα νεαρη ηλικια τα πρωτα του μουσικα βηματα ως dj,ενω παραλληλα ανακαλυπτε τον κοσμο της μουσικης παραγωγης, στον χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης.Στην πορεια καταφερε να περασει απο αρκετα μερη της χωρας ως dj ενω η προσπαθεια του στον χωρο της μουσικης βιομηχανιας, δικαιωνεται πραγματοποιωντας τις πρωτες του δισκογραφικες δουλειες απο της οποίες καποιες απο αυτες κυκλοφορουν σε αξιολογα label του εξωτερικου!

mark evans.jpg

Το ”Slave of Heart” ειναι ενα deep house κομματι στο οποίο τους στιχους και φωνη εχει επιμεληθεί ο Mark Ever (Μαρκος Βαλαβανης) ο οποιος έχει σπουδάσει τραγούδι και μουσική, είναι τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των progpower metallers Everflow με ένα album στο ενεργητικό τους και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό λαμβάνοντας άριστες κριτικές, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το προσωπικό του σχήμα διασκευάζοντας κομμάτια απ’όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Η συνάντησή τους σε κάτι “ηλεκτρονικό” σχολιάστηκε ήδη θετικά από radios & Djs εντός και εκτός συνόρων, ενώ το κομμάτι έχει λάβει αρκετές “επισκέψεις” ακρόασης σε youtube και beatport! Ακούστε το!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts