Παλιότερα στα χρόνια της απόλυτης House μουσικής γκάμας, το σαξόφωνο ήταν ένα από τα σημαντικότερα “όργανα” που έβγαιζαν παραπάνω συναίσθημα σε αμέτρητα house grooves που και μελωδία είχαν και υπέροχα φωνητικά! Με την πάροδο του χρόνου, την αλλαγή της δεκαετίας, το φαινόμενο αυτό ολοένα και μειώθηκε σαν τα άγρια ζώα υπό εξαφάνιση! Κάτι το ρεύμα που έφερε η EDM κάτι το ότι πολύ χρησιμοποιήθηκε πιθανά, έφεραν το σαξόφωνο εκτός πρώτης γραμμής!

Πρόσφατα, στο προσωπικό μου DJ Listening (το καθημερινό εργαλείο της δουλειάς) έπεσα πάνω σε ένα Θεσσαλονικιό φίλο που ξεχωρίζω και λόγω ποιότητας σαν χαρακτήρα, όσο και ως παραγωγού! ο DJ Spy είναι από τους λίγους ‘Ελληνες που μπορούν με τόση φαντασία να αποδώσουν σε project την ιδανική προσαρμογή μείξης σαξόφωνου και house style!

Ξεχώρισα το παρακάτω (από τα πολλά που έχει κάνει) επηρεασμένος και λίγο παραπάνω και από τον Βαλεντίνο που γιορτάσαμε με LOVE feeling χτες!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts