Είναι γνωστοί και κυκλοφορούν ανάμεσα στον χώρο του DJing στην Ελλάδα! Εμείς με μια δόση “ματιάς” χιούμορ και photoshop, εντoπίσαμε τους “κλώνους” τους!

Agent Greg

Γνωστός και πολύ αγαπητός εδώ και χρόνια πίσω από τα decks, ο Έλληνας πράκτορας της house, ήταν επίσης πάντα γνωστός για το καλό του ντύσιμο και την γενική “δυνατή” του εικόνα! Βάζοντας τον δίπλα στον επιτυχημένο Γάλλο producer/dj Cedric Gervais, βλέπεις τον international “κλώνο” του, σαν μια σταγόνα νερό!

AGENTGREG-GERVAIS

Best Seller

ο αγαπητός μας “Will” έκανε μια σεζόν όπως του άξιζε πραγματικά να έχει εδώ και χρόνια ως resident DJ φέτος στο TRU Paradise στη Μύκονο. Πάρα ταύτα το “copy/paste” του … παίζει μπάλα (!) σε άλλο γήπεδο, αυτό του Πανιωνίου και δεν έιναι άλλος από τον παικταρά Μασούντ!

BEST-SELLER---MASOUD

Detlef

Ο Θεσσαλονικιός producer/DJ ζει μόνιμα σχεδόν εκτός Ελλάδας και παίζει στα καλύτερα clubs της Ibiza (κι όχι μόνο) τα αναγνωρισμένα Tech house sets του! O δικός του “κλώνος” που μοιάζουνε πολύ μάλιστα, είναι ο KSHMR!

DETLEF-KSHMR

Fake Human

o πολυτάλαντος Αστέρης από την Λάρισα, φιναλίστ του BeTheOne & νικητής του Amita Motion DJ διαγωνισμών, μοιάζει μια σταγόνα κρασί με τον Nicky Romero που κι αυτός ξεκίνησε πολύ πιτσιρικάς την καριέρα του, κάτι που αντίστοιχα ευχόμαστε πολύ για τον Fake Human με το ωραίο nick name!

FAKE-HUMAN-NICKY-ROMERO

Σχόλια

σχόλια