Το DJing είναι μόδα … είναι στυλ, είναι άποψη!

Είναι ένα επάγγελμα που συνθέτει μέσα του, ένα πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα προσόντων και ταλέντου! Αν έχεις σκεφτεί να το ακολουθήσεις ή είσαι στο ξεκίνημα, εμείς σκεφτήκαμε 10 ξεχωριστούς λόγους για να ασχοληθείς σοβαρά (εφόσον δουλέψεις – και δε την “ψωνίσεις” με τη μια!) 

DJ-NEWLANDED1

  1. Για να νιώσεις απίστευτο feeling μόλις βγάλεις τη πρώτη σου μετρημένη αλλαγή!
  2. Για να βρεθείς σε ένα booth μπροστά σε κόσμο και να νιώσεις ένα μοναδικό συναίσθημα ικανοποίησης, συμμετοχής & ευθύνης για να τους διασκεδάσεις!
  3. Για να δημιουργήσεις το δικό σου κομμάτι, μετά από εκατοντάδες ώρες στο studio που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας!
  4. Για να δημιουργήσεις ένα ισχυρό fan page στα social media που θα σε κάνει γνωστό και εκτός συνόρων και θα σε ακολουθεί σε κάθε μέρος ή πόλη!
  5. Για να ακούσεις το radio set σου, σε άπειρα web & FM radios στη χώρα σου και στο εξωτερικό!
  6. Για να γνωρίσεις πιθανά την αναγνώριση από κατεξιωμένα ονόματα του χώρου, που θα παίξουν τα κομμάτια σου ή που θα φιλοξενήσουν μια B2B εκδήλωση μαζί σου!
  7. Για να ταξιδέψεις στα πιο όμορφα μέρη της χώρας σου και του εξωτερικού, χτίζοντας σιγά-σιγά το djing profile σου!
  8. Για να παίξεις πιθανά σε festival με χιλιάδες κόσμου μπροστά σου!
  9. Για να ακουμπήσεις μηχανήματα, που πολλές φορές ειδικά στο ξεκίνημα σου τα βλέπεις μόνο σε booth μεγάλων clubs ή φεστιβαλικών γεγονότων!
  10. Για να αμοιφθείς στην πορεία, όλο και περισσότερο για τη δουλειά που κάνεις, τόσο οικονομικά – όσο και συναισθηματικά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts