Τα ονομαστά parties του Miami Music Week δίνουν πάντα μια διαφορετική νότα πρόγευσης πριν το επίσημο ULTRA τριήμερο! Κάτι ο ήλιος, κάτι οι κοπέλες, κάτι περισσότερο οι Djs, τα labels, οι managers, δεν αργεί να πέσει το σύνθημα και όλοι να βρεθούν γύρω από μια πισίνα σε ένα ονομαστό Open Air party ή σε ένα επιβλητικό club ονομαστού ξενοδοχείου! Σημασία έχει, ότι εδώ και αρκετά χρόνια το Miami φέρνει μια ξεχωριστή αίγλη σε αφίξεις και events!

miami_panopoulos30.jpg

Party χωρίς Έλληνα δε γίνεται και αυτό το ξέρουμε όλοι! Φέτος όμως συνέβη και κάτι διαφορετικό! Ένα γνώριμο “Ελληνικό” κλικ φωτογράφου, αποθανάτησε επίσημα σπουδαία pre-Ultra parties και μας τα παρουσιάζει αποκλειστικά στο God is a DJ.gr

o Γιάννης Πανόπουλος (Johnny Panopoulos) έχει φωτογραφήσει στην Ελλάδα, τα σημαντικότερα εγχώρια events και φεστιβάλ, ενώ εδώ και 2 χρόνια είναι παράλληλα ο επίσημος φωτογράφος του Cavo Paradiso! Με σπουδαία αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα το Djing, θα έλεγες ότι με την εμπειρία των σετ που έχουν ακούσει τα αυτιά του, θα μπορούσε άνετα να καθορίσει το tracklist μιας βραδιάς σε ένα δικό του gig! Η καρδιά του όμως ανήκει στον φωτογραφικό του φακό, ο οποίος βρέθηκε στην αντίπερα όχθη και βίωσε μερικά από τα ομορφότερα κλικς της καριέρας του! Μάλιστα η δισκογραφική εταιρία του Axwell, η φημισμένη Axtone φιλοξένησε επίσημα τα κλικς του Γιάννη στην επίσημη σελίδα του label στο facebook!

fb-axtone.jpg

O Johnny Panopoulos βρέθηκε λοιπόν στο pool party της Axtone όπου υπέροχα κορμιά και όμορφα bikini girls περίμεναν τον Axwell, για να ζήσουν την από κοινού εμφάνιση – έκπληξη με τον Sebastian Ingrosso!

miami_panopoulos24.jpg

Στο “Sexy by Nature” των Sunnery James & Ryan Marciano, άλλη μια έκπληξη περίμενε τους fans που βρέθηκαν εκεί, αφού ο Steve Angelo έκανε απρόσμενη εντυπωσιακή εμφάνιση. Από τα highlighted clicks του Γιάννη, δεν έλειψε η τούρτα γενεθλίων στα decks για τον Sunnery James!

miami_panopoulos44BDCake.jpg

O επίσημος φακός του “Show me Love” δια χειρός Johnny Panopoulos, έλαμψε στα parties της Axtone, Size Records και Sexy by Nature, αποδεικνύοντας ότι όταν ο Έλληνας διαθέτει ταλέντο, χωράει ΠΑΝΤΟΥ! Μπράβο Γιάννη για τα International DJ clicks και τις υπέροχες φωτογραφίες σου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts