Το party τής πρωτοχρονιάς είναι το μεγαλύτερο όλου του χρόνου. Είναι γεγονός ότι εκείνη την μέρα ίσως γίνονται κάποια αξιόλογα events ανά τον κόσμο. Βρήκαμε τις εμφανίσεις  από κάποιους πολύ μεγάλους superstar djs ανά τον κόσμο.

MARTIN GARRIX

Ο Νο.1 dj για το 2017 θα κάνει πρωτοχρονιά στην Ασία. Ο Garrix θα παίξει τους ήχους του στο Yangon One Entertainment Park στο Burma.

HARDWELL

Ο Hardwell επιστρέφει στο Washington’s Echostage αυτή την πρωτοχρονιά. Eίναι η δεύτερη χρονιά που ο κατά σειρά δυο χρόνων πρώτος dj του κόσμου θα είναι σε αυτό το ”στάδιο ”που ήταν στο  No.13 των τοπ 100 clubs του dj mag.

ARMIN VAN BUUREN

O Βασιλιάς της trance θα είναι στην Κροατία για να καλωσορίσει το 2017. Μαζί του θα είναι οι Sander Van Doorn, Moti και Juicy M στην Arena Zagreb, ως μέρος από το Croatia Music Week -μία εβδομάδα με electronic music στην Κροατία.

STEVE AOKI

Ήταν μία μεγάλη χρονιά για τον showman της edm Steve Aoki. Αν κάποιος ψάχνει για δυνατούς ήχους και ένα τρελό performance πρέπει να είναι στο  Jewel του Las Vegas.

THE CHAINSMOKERS

Οι Chainsmokers θα πλαισιώσουν τους:Tiesto, Eric Prydz και  Flume στην πόλη των ονείρων το Colorado.

MARSHMELLO

O most-hyped και αινιγματικός καλλιτέχνης της χρονιάς ο Μarshmello θα είναι στο Miami για να καλωσορίσει τον νέο χρόνο που όπως φαίνεται θα είναι ακόμη πιο καλός για αυτόν.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts