Στο σημερινό άρθρο θα τσεκάρουμε τι επαγγέλματα έκαναν μερικοί από τους αγαπημένους μας Djs πριν γίνουν διάσημοι.

Nina Kraviz – οδοντίατρος

Nina_Kraviz_

Και ποιος δε θα ήθελε μία οδοντίατρο σαν την Nina? Η γνωστή σε όλους μας Ρωσίδα DJ και παραγωγός είχε μία λαμπρή καριέρα στην οδοντιατρική και με διδακτορικό δίπλωμα παρακαλώ.

Richie Hatwin – υπάλληλος McDonalds-βίντεο κλαμπ

RICHIE HAWTIN

Ένας από τους κορυφαίους συντελεστές της Techno μουσικής έχει εργαστεί στο παρελθόν στην γνωστή σε όλους μας εταιρεία φαστ-φουντ McDoanalds αλλά και ως υπάλληλος σε βίντεο κλαμπ.

Dixon – ποδοσφαιριστής

dixonmedium

Μεγάλος μπαλαδόρος ο Dixon φτάνοντας ακόμη και να παίζει σε εθνικό επίπεδο για την ομάδα της ανατολικής Γερμανίας, τα πολλά προβλήματα όμως που έχει στο γόνατο τον κρατήσανε πίσω.

Ben Klock – Graphic Designer

ben-klock

Όταν ο Ben μπήκε στο χώρο του DJing δούλευε παράλληλα και ως Graphic Designer. Πριν από αυτό όμως εργάστηκε ως μπάρμαν αργότερα δούλεψε σε ένα εργοστάσιο αλλά και το πιο παράξενο είναι ότι πουλούσε ελιές σε μια αγορά.

Sven Väth

SvenVath-AI-1

Ο Sven πριν γίνει ένας επιτυχημένος DJ ηταν  pop star στην ομάδα OFF ( Organisation For Fun ) με το hit της ομάδας να ονομάζεται Electric Salsa.

πηγή: technomoves.net

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts