Ημερολογιακά μετράμε τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες! Ημερολογιακά όπως είπαμε, αφού κυριολεκτικά ως ‘Ελληνες ζούμε το καλοκαίρι μέσα μας όλο το χρόνο!

Πάμε να δούμε τις 3 πιο πολυπαιγμένες σε ραδιοφωνική μετάδοση στην Ελλάδα, “ξένες” επιτυχίες γι αυτό το καλοκαίρι σε αλφαβητική σειρά!

Calvin Harris – Summer

O πιο πλούσιος κατά το Forbes DJ/Producer για το 2014, Calvin Harris, την «άκουσε» αφού νωρίς αφού από τα τέλη Μαρτίου παρουσίασε το hit του «Summer» και έδωσε το σύνθημα για μπικίνια!

Faul & Wad Ad vs. Pnau – Changes

Από τα πιο αγαπημένα house ακούσματα αυτό το καλοκαίρι, έπιασε τον σφυγμό του κοινού με το δροσερό του σαξόφωνο και τη μελωδία από τα παιδικά φωνητικά!

Mr Probz – Waves (Robin Schulz Remix)

Τι κι αν μας έρχεται από τη Δανία ο Mr. Probz? Με το remix του Γερμανού Robin Schulz έδωσαν αφενός στην Ultra Music το πιο επιτυχημένο single του καλοκαιριού και αφετέρου μια από τις πιο ευδιάκριτες ηχητικές επιτυχίες για μικρούς και μεγάλους fans της χορευτικής μουσικής (χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts