Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον digital κατάλογο SoundCloud μέσω του επιλεγμένου λογισμικού DJing.

soundcloud

Η SoundCloud ανακοίνωσε χτες στο ADE conference ένα πολύ σημαντικό νέο κι ένα νέο χαρακτηριστικό που ενσωματώνει τον κατάλογό της με μια μεγάλη ποικιλία λογισμικών προγραμμάτων DJing.

H νέα λειτουργία θα κάνει τα κομμάτια, τα mixes κι άλλο υλικό που βρίσκεται μέσα στο SoundCloud διαθέσιμα στους χρήστες του SoundCloud Go + σε συγκεκριμένα προγράμματα DJing. Οι συμμετέχοντες λογισμικών είναι ήδη η Native Instruments (κατασκευαστές του Traktor), Serato, Virtiual DJ, Mixvibes και άλλοι. Είναι η πρώτη φορά που η SoundCloud θα κάνει τον κατάλογο διαθέσιμο και θα τον μοιράσει αυτόν τον τρόπο.

“Μέχρι πρόσφατα, οι ψηφιακές ροές εργασίας για DJs περιορίζονταν σε λήψεις και φυσικά μέσα, αλλά η online χρήση streaming εργασίας είναι το μέλλον,” δήλωσε ο CEO της SoundCloud Kerry Trainor σε δελτίο τύπου. “Μέσω αυτών των συνεργασιών, οι DJs θα έχουν τον μεγαλύτερο, πιο διαφοροποιημένο κατάλογο μουσικής συνεχούς ροής που θα συνδεθεί πάντα άμεσα μέσα στα εργαλεία που χρησιμοποιούν κάθε μέρα».

Η πλατφόρμα συνεχούς ροής αποκάλυψε επίσης πρόσφατα ότι οι συνδρομητές του SoundCloud Go + θα έχουν πρόσβαση σε αρχεία υψηλής ποιότητας (AAC 256kbps) για αρχεία που είχαν αρχικά φορτωθεί στην υπηρεσία σε μορφή bitrate ή χωρίς απώλειες, προσανατολισμένη εν μέρει σε εκείνους που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν στο λογισμικό DJ τους .

 

πηγή: RA News

Σχόλια

σχόλια