Κακά τα ψέμματα! Το όνειρο κάθε DJ είναι να παίξει μπροστά σε κοινό! Να ξεκινήσει με ένα απλό party στο σπίτι φίλου, να πάρει το βάπτισμα του «πυρός» σε ένα bar και στη πορεία αφού έχει φορέσει «ώρες» εμπειρίας ως πιλότος στο cockpit του djbooth να περάσει στα clubs με πολύ κόσμο! Τη τελευταία δεκαετία η μόδα των open air festivals έχει βάλει τον DJ στο stage και τον έχει χρίσει superstar μπροστά σε χιλιάδες κόσμο που τον αποθεώνει!

Πως γίνεται όμως το όνειρο – πραγματικότητα;

Η εβδομάδα που διανύουμε είχε μια μεγάλη ανακοίνωση για τον Ελληνικό χώρο του DJing! Oι Playmen το πρώτο αμιγώς ελληνικό act ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στο «Generation Smash» stage της περίφημης Tomorrowland, της Μέκκας των φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Και αν τους Playmen τους ξέρει το Ελληνικό κοινό, αμέσως μετά όλοι αναρωτήθηκαν για το σχήμα των MAD M.A.C. που θα εμφανιστούν μαζί! Ποιοι είναι αυτοί? … είπε μεγάλο ποσοστό DJs & clubbers της Ελλάδας!

MAD MAC2.jpg

Το God is a DJ.gr έχει πρώτα τη χαρά να πει συγχαρητήρια στους PLAYMEN & MAD M.A.C. που με την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ των φεστιβάλ, σηκώνουν τη χώρα μας ψηλά και προάγουν τον χώρο και ύστερα επίσης την χαρά να φιλοξενεί mini συνέντευξη με τους πρωταγωνιστές των ημερών MAD M.A.C.

interview-bar.jpg

Θα θέλατε να μας πείτε 2-3 πράγματα για εσάς; Είστε στην πραγματικότητα σχήμα με αδέρφια όπως και οι DImitri Vegas & Like Mike?

Haha…ναι αδέρφια όπως τους Dimitri Vegas & Like Mike,αλλά είμαστε τρία αδέρφια εμείς, από εκεί βγαίνει και το M.A.C . Η μεγαλύτερη ομοιότητα μεταξύ μας πιστεύουμε είναι η αίσθηση της ενότητας και η ομόνοια μεταξύ μας σαν αδέρφια.

Πως καταφέρατε, χωρίς να είστε ευρέως γνωστοί μια τέτοια συμμετοχή στη Tomorrowland;

Πιστεύουμε ότι, ότι επάγγελμα και να διαλέξει ένας άνθρωπος για να κάνει, η ηθική πυξίδα, το ταμπεραμέντο μαζί με την σκληρή δουλειά του – θα τον οδηγήσουν αργά ή γρήγορα – σε διάφορα σταυροδρόμια στην ζωή του, οι επιλογές που θα κάνει από εκεί και πέρα είναι αυτές που είτε θα τον αναδείξουν ή θα τον γκρεμίσουν. Τέλος, θέλουμε να περάσουμε στον χώρο, να μην φοβάται κάποιος να είναι ο εαυτός του πάνω στην μουσική σκηνή είναι κρίσιμο συστατικό αυτό.

Μακροχρόνια, προτείνουμε σε όσα νέα παιδιά ξεκινάνε να μην φοβούνται να είναι ο εαυτός τους και να νοιώθουν καλά με αυτό που είναι, είναι χάρισμα να είσαι μοναδικός!

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Χμμ…στο κοντινό μέλλον, κοιτάμε να ολοκληρώσουμε κάποια tracks μας για να γίνουν releases εκτός Ελλάδας αλλά και εντός, επίσης στόχος μας είναι στην Tomorrowland να ανεβάσουμε όσο μπορούμε την Ελλάδα στον μουσικό χάρτη της ηλεκτρονικής μουσικής!

mad mac.jpg

Πως διαχειρίζεστε την πρόκληση αυτή;

Με αυτοπεποίθηση, τιμή και πολύ σκληρή δουλειά για να έχουμε ένα από τα πιο δυνατά set στην Tomorrowland. Δουλεύουμε εντατικά εβδομάδες πλέον μαζί με τους συμπατριώτες και φίλους μας Playmen,για να τιμήσουμε την πατρίδα μας.

Πως νιώθετε που από την πρώτη ημέρα όλοι ρωτούν για εσάς;

Αλήθεια; Είναι η μεγαλύτερη τιμή να μπορούμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο εξωτερικό, αυτό που θέλουμε πάνω απ’ όλα είναι να τους κάνουμε όλους περήφανους και να δείξουμε τις αξίες μας δίνοντας ένα καλό παράδειγμα στα νέα παιδιά!

TOMORROWLAND LINK: http://www.tomorrowland.com/en/artist/playmen-mad-mac

TOMORROWLAND-PM.png

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts