Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Ξέρω ξέρω, δεν είναι μοδάτα, δεν είναι χρωματιστά δεν είναι στυλάτα κοκ. Δεν πειράζει! Είμαστε και εμείς (κάποιοι) που δε μας ενδιαφέρουν όλα αυτά. Θέλουμε ακριβώς αυτό. Μαύρα ή ασημένια, να μη σπάνε, με καλό δυνατό καθαρό ήχο και να μας κάνουν τη δουλειά μας.

hdj2kmk21.jpg

Hdj 2000 Mk2 λοιπόν και έρωτας με την πρώτη ματιά για εμένα. Ελπίζω να έχουν ξεπεραστεί τα αδύναμα καλώδια του προκατόχου του, και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Θετικό το νέο σύστημα αερισμού, θετικό το ότι το βύσμα που συνδέεται με το μίκτη είναι πλέον σπαστό και δεν εξέχει, πράγμα που με είχε αναγκάσει να αγοράσω ξεχωριστό αντάπτορα. Θετικό το ότι δίνεται πλέον μαζί η «σκληρή» θήκη της pioneer για ακουστικά. Θετικό το ότι είναι πιο δυνατά από τα προηγούμενα.

HDJ2000MK2_CASECLOSED_BLACKBG_HR.jpg

Σας αφήνω να μαντέψετε τα αρνητικά… Δε θέλει και πολύ σκέψη! Η τιμή που θα είναι κάπου μεταξύ Θεού και γαλαξία της Ανδρομέδας… Αν αναλογιστώ όμως ότι τα προηγούμενα τα έχω 3-4 χρόνια και είναι κυριολεκτικά τα μόνα που δε μου έχουν σπάσει, δουλεύουν ακόμα με τέλειο ήχο, αλλά και με αλλαγή 2 φορές του καλωδίου τους παρακαλώ (να τα λέμε όλα), τότε ίσως να μη μοιάζουν και τόσο ακριβά.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts