To “Promo” είναι το σημαντικότερο ίσως κλειδί στη δουλειά μας! Όταν λέμε promo, οι περισσότεροι DJs από εμάς σκεπτόμαστε ένα κομμάτι που το λαμβάνουμε νωρίτερα της κανονικής κυκλοφορίας του, για να το τσεκάρουμε και το προωθήσουμε μέσω των DJ set μας!

Το Promo ως γενικότερη έννοια είναι η προώθηση σε κάθε τι εμπορικό που σκοπεύουμε να «κυκλοφορήσουμε». Μια σωστή διαδικασία της λειτουργίας αυτής βασίζεται κυρίως στη δημιουργικότητα και τη φαντασία της ιδέας, που βάση αυτής θα κάνουμε την απαραίτητη «καμπάνια» με σκοπό να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τον σχετικό «ντόρο»!

Τα events αποτελούν το Α και το Ω πλέον στη καθημερινότητα του nightlife οπουδήποτε σε αυτό τον EDM πλανήτη για οποιοδήποτε DJ όνομα είτε αυτό ανήκει στην ελίτ είτε στα πιο αζήτητα συρτάρια των επιλογών αυτών που διοργανώνουν events!

Βλέποντας το παρακάτω video, θα καταλάβετε για ένα ακόμη λόγο το πόσο μπροστά είναι στο marketing management τα μεγάλα clubs της Ibiza με Βρετανική διοίκηση, κάνοντας απλά ένα υπέροχο και δημιουργικό promo που; Στον κατά πολλούς Ν#1 όνομα για φέτος τον ταλαντούχο και αστείρευτο Hardwell! Θα μου πείτε χρειάζεται ο Hardwell promo?

Εκεί είναι που επιπρόσθετα θα πούμε bravo και θα επικεντρωθούμε, διότι ακόμα και σε αυτά τα «τεράστια» ονόματα που πουλάνε από μόνα τους η έννοια promo, δείχνει επαγγελματισμό και ιδεολογία εμπορικής αντίληψης!

Promo as it SHOULD BE!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts