Μετά από ένα εντυπωσιακό γύρισμα και μια πολύ προσεγμένη παραγωγή ο Valeron & Band σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάνει σήμερα πρεμιέρα στο νέο βίντεο προβολής του νησιού της Ρόδου.

Το βίντεο γυρίστηκε μετά από έγκριση της αρχαιολογίας, στο φρούριο του Αγίου Νικολάου.

Ο Valeron εμπνεύστηκε από τα ηλιοβασιλέματα και τις μελωδίες της Μυκόνου και μοιραία η πορεία και η εξέλιξη του έδωσαν ένα progressive/chill/mellow χαρακτήρα στις παραγωγικές του δουλειές! Το project αυτό γίνεται για 5η συνεχόμενη χρονια κι έπονται κι άλλα υπέροχα Videos

Στο θρυλικό Scorpios εδώ και 2 χρόνια παρουσιάζει απίστευτα ethnic στοιχεία με ήχους και όργανα με κλαρόνο, λύρα, ακόμη και το σπάνιο σαντούρι – κι αυτά όλα μαζί – μέσα από μια σπάνια σύνθεση και μείξη ήχων ηλεκτρονικής μουσικής, κάνοντας το έτσι ένα ιδανικό αποκλειστικό προϊόν που βλέπεις στον υπέροχο Scorpios στην παράγκα σε ένα concept λίγο πριν ο ήλιος συναντήσει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts