Αξιόλογοι Έλληνες παραγωγοί δεν υπάρχουν μόνο στις μεγάλες πόλεις και ο GeoAna από τη Σάμο μας το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Και ποιός είναι αυτός; Το νέο του άκρως ανεβαστικό remix στο καινούριο κομμάτι του Tujamo που μας παρουσίασε αποκλειστικά το ελληνικό κανάλι OMIROSΑκούστε και κατεβάστε το Free εδώ:

Το OMIROS είναι ένα νέο ελληνικό κανάλι το οποίο έχει σκοπό την ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων καλλιτεχνών. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ΕΔΩ.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Mpampis Kousidis

Γεννημένος το '97. Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσης, αλλά με σχετική αντιπάθεια στο φραπέ και τη ρετσίνα. Ασχολείται με DJing και σύνθεση μουσικής από τότε που ήταν αμούστακο γυμνασιόπαιδο. Αποτελεί το 1/2 των FullHouse και έχει αφιερώσει όλη του τη -μέχρι τώρα αλλά και μελλοντική- ζωή στη μουσική, καθώς σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Τελειομανής και ψυχαναγκαστικός σε ακραίο βαθμό. Λάτρης της τέχνης σε οποιαδήποτε μορφή, της γνώσης, των συναισθημάτων, του χιούμορ και του γέλιου. Στόχος του η καθημερινή αυτοβελτίωση και η προσφορά στον κόσμο.

Related Posts