Απόψε είναι το πρώτο φθινοπωρινό βράδυ που καταλαβαίνεις ότι ο καιρός άλλαξε και που μαζεύεσαι! Έχει και αυτό την ομορφιά του, διότι έτσι μπορείς π.χ. με μια ζεστή κούπα με τσάι και λέμε τώρα και λίγο λικεράκι, να ακούσεις με πιο φθινοπωρινό τόνο τα promo σου, όπως και κάναμε!

Μολονότι δεν κυμαίνεται στα συνηθισμένα είδη ενασχόλησης τους, οι φίλοι και συνεργάτες μας εδώ στο site, Αnton F. & Dimi Badger μας παρουσιάζουν το πρώτο τους Bootleg σαν ToO StrAnGERs!!

Συνδυάζοντας τον Nu-Disco/Indie (με κάποια ελάχιστα progressive house) ήχο των Touch & Go και την acapella του κλασσικότατου πλέον Sound Of Violence από Cassius, δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα ικανό να παιχτεί σχεδόν οπουδήποτε, από warm up set σε clubs μέχρι και σε Cafe’s & Bars.

Ελπίζουμε να δούμε πολύ σύντομα και άλλες δουλειές των δύο αυτών ανερχόμενων παιδιών και γιατί όχι και ένα original mix ??!!

Κατεβάστε το αμέσως, μέσω της επίσημης Soundcloud σελίδας του God is a DJ ! Είναι πολύ όμορφο!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts