H Tomorrowland αποτελεί για πολλούς την ΜΕΚΚΑ των φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής! Όλοι θέλουν να βρεθούν εκεί, όλοι θέλουν να νίωσουν την στιγμή, όλοι θέλουν να λένεα ότι το έζησαν κάποια στιγμή από μέσα! Κάθε χρόνο εκατοντάδες Έλληνες, μεμονωμένα κυρίως ή σε μικρές ομάδες οργανώνουν ταξίδια στην ΤΜ με την σημαία μας πάντα ψηλά και δίπλα!

Το GodisaDJ.gr έχει “αδελφική υποστήριξη” σε κάθε τι που στηρίζει το Ελληνικό community ηλεκτρονικής μουσικής και δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το Tomorrowland Community Greece  την Ελληνική ομάδα/γκρουπ στο facebook! Εμείς απευθείναμε πρόσκληση και η ηγετική ομάδα του γκρουπ, έφτιαξε ένα πολύ χρήσιμο οδηγό πλοήγησης από την προετοιμασία, την περίοδο αγοράς, μέχρι και την συμβίωση μέσα στο Dreamville, έναν απαραίτητο και χρήσιμο πλοηγό που θα σας βοηθήσει πολύ να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας προς την Tomorrowland!

TM HANDS UP

Μάθε το πως θα έρθεις εύκολα στην Tomorrowland μαζί μας!
γράφει ο Stathis Ref

Από τη στιγμή που θα μπεις στη  TML νιώθεις ότι μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο, αλήθεια το αισθάνεσαι αυτό σας το ορκίζομαι. Αλλά ας μην πιάσουμε το feeling  γιατί δεν θα τελειώσουμε… Ας δούμε λοιπόν το πως θα πάμε εκεί και τους πιθανούς τρόπους. Πολλοί το θέλουν και το θεωρούν άπιαστο.. εδώ θα σας πούμε όμως ότι δεν είναι άπιαστο. Και θα σας αναλύσουμε πως θα πάτε και θα περάσετε σούπερ! Γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε! Δώστε βάση!

Βήμα 1ο  και βασικότερο! Να κάνεις PRE REGISTRATION.

(περίπου στον Δεκέμβριο – φέτος στις 15/12) βγαίνουν ανακοινώσεις διαρκώς. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να αγοράσει εισιτήρια. (εικόνα 1) Σε αυτή τη φόρμα καταχωρείς τα στοιχεία σου έτσι ώστε  να σου σταλεί ένα link το οποίο θα σε οδηγήσει την ημέρα της αγοραπωλησίας των εισιτηρίων στο online κατάστημα. Ωστόσο δίνει την δυνατότητα στους 20 πρώτους από κάθε χώρα  να αγοράσουν  τα εισιτήρια τους (1 άτομο μπορεί να κλείσει για 4 σύνολο) πριν την ημέρα αγοράς που θα ισχύει για όλους τους υπόλοιπους, χωρίς κανένα άγχος. Οι υπόλοιποι υπομονή και γρήγορο ίντερνετ.

TM DRAGON

Βήμα 2ο. Αγορά εισιτηρίων. Εδώ υπάρχουν κάποια επίπεδα.

* GLOBAL JOURNEY  (συνήθως μια εβδομάδα με δύο πριν την κύρια πώληση) airplane-train-bus (λεωφορείο από Γαλλία Αγγλία Γερμανία Ολλανδία Λουξεμβούργο)

Για κάποιον που θέλει να πάει ΤΜ είναι ο πιο σίγουρος τρόπος. Τι είναι?? Είναι πακέτα  που περιλαμβάνουν μέσα αεροπορικά- εισιτήριο φεστιβάλ-  με ότι διαμονή διαλέξεις εσύ από τις επιλογές που σου έχει. Όπως είπαμε αυτά ανοίγουν μια εβδομάδα πριν την πώληση των απλών εισιτηρίων, απλά λόγω τιμής (είναι πιο τσιμπημένα  απο Αθήνα 1060 ευρώ) πολλοί  τα αφήνουν  με την ελπίδα να προλάβουν  τα απλά λόγω χαμηλότερου κόστους. Γι  αυτό είναι πιο εύκολο κανείς να πάρει αυτό το πακέτο. Τι παροχές έχει; Μέσα στην τιμή περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια από τη χώρα σου προς το Βέλγιο, party on air μέσα στο αεροπλάνο ανάλογα με την πτήση (TM flight-TM party flight-special TM party flight ) μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στον χώρο όπου θα μείνεις (Dreamville  ή ξενοδοχείο) και το εισιτήριο για το φεστιβάλ προφανώς συν κάποια αναμνηστικά δωράκια ΤΜ. Τέτοιες πτήσεις αναχωρούν από πολλές πόλεις του κόσμου. Υπάρχουν  επίσης πακέτα με τρένα (όχι από Ελλάδα). Αυτά τα πακέτα λοιπόν φτιάχτηκαν για να τα κάνουν όλα για εσένα, δηλαδή να φροντίσουν να σε πάνε στο φεστιβάλ και να σε φέρουν πίσω. Οι τιμές ξεκινούν από 750 ευρώ (με το πιο βασικό τύπο διαμονής δλδ να φέρεις δικό σου εξοπλισμό κάμπινγκ  και να στήσεις) και ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ ανάλογα τον τύπο καταλύματος που θα διαλέξεις.

*ΤΟΡ 20 Από τους τοπ 20 που ανέφερα πιο πάνω η ΤΜ διαλέγει τυχαία υποθέτω τον πρέσβη κάθε μιας χώρας ο οποίος μαζί με άλλους 3  φίλους του/της έχει την δυνατότητα να μείνει σε ξεχωριστό κάμπινγκ  μαζί με τους άλλους από άλλες χώρες  με κάποια προνόμια (πρωινό κτλ.)

*PRE SALE. Τέλος Ιανουαρίου.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων  σε καλύτερες τιμές αλλά πάρα πάρα πολύ δύσκολο να τα πετύχεις.

*ΚΥΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗ (GENERAL SALE) Φεβρουάριος.

Αυτό είναι το 2ο επίπεδο αγοράς εισιτηρίων και το μεγαλύτερο.

*Επίσημοι συνεργάτες.

Αν δεν προλάβεις  εδώ είναι μια άλλη δυνατότητα  να βρείς εισιτήριο. FESTICKET – VIAGOGO  οι τιμές είναι αρκετά πιο πάνω από τις κανονικές κάποιες φορές φτάνουν η ξεπερνούν την διπλάσια αξία, ωστόσο είναι αξιόπιστα.

* WAITING LIST.

Δουλεύει!!! Αρκετά εισιτήρια ακυρώνονται έτσι η ΤΜ τα πουλάει ξανά  περίπου στον Μάιο. Εκεί έχεις μια προθεσμία να πληρώσεις και πρέπει να τσεκάρεις συχνά τα e mail σου.

Μόλις κλείσεις το εισιτήριο σου κάποιες εβδομάδες  πριν το φεστιβάλ θα έρθει στο σπίτι το «κουτί του θησαυρού» όπως αποκαλείται. Περιέχει το βραχιόλι που αποτελεί το εισιτήριο σου για το φεστιβάλ. Υπάρχουν οδηγίες  ενεργοποίησης  του μέσω διαδικτύου. Το βραχιόλι γεμίζει με «πέρλες»  ψηφιακά χρήματα καθώς στο φεστιβάλ δεν χρησιμοποιούνται μετρητά. Μέσα στο βραχιόλι υπάρχει ένα τσίπ  για να αγοράσεις οτιδήποτε στο φεστιβάλ φαγητό ποτά νερό μπύρα  γίνεται ανέπαφα καθώς πλησιάζεις το βραχιόλι σου σε ένα ειδικό μηχάνημα που υπάρχει σε κάθε  μαγαζί. Για να γεμίσεις το βραχιόλι σου με πέρλες  μπορείς μέσω ίντερνετ ακόμη και πριν καν πας στο φεστιβάλ, ή με μετρητά σε ειδικά ταμεία που είναι μόνο γι αυτό. Αν το χάσεις μπορεί να το χρησιμοποιήσει  άλλος αν δεν το απενεργοποιήσεις γρήγορα, κάτι που γίνεται σε ειδικό πόστο  για να πάρεις καινούριο (επίσης ακύρωση μπορείς να κάνεις και από το κινητό σου μέσω του app της ΤΜ.

Πόσο κοστίζουν τα φαγητά?  Δυο λόγια γι αυτό. Μέσα στο Dreamville  μπορεί να φέρει ο καθένας ότι φαγώσιμο ή ότι πόσιμο θέλει αρκεί να μη  είναι μέσα σε γυάλινη συσκευασία.  (από κοντινά σούπερ μάρκετ  κτλ) Ωστόσο όμως στον χώρο του φεστιβάλ TOMORROWLAND δεν επιτρέπεται απολύτως τίποτα  κάτι που σημαίνει πως αν από τον πολύ χορό πεινάσεις ή διψάσεις θα πρέπει να τα πάρεις από εκεί μέσα. (φώτο 2-3) Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από φαγητό που μπορεί να διαλέξει κανείς.

TM GR COM 18_2

Κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να παραλειφθεί είναι τα LOCKERS.

Πρόκειται για ντουλαπάκια τα οποία μπορείς να  κλειδώσεις μέσα ότι αξίας δεν κουβαλάς επάνω σου.(και λόγω εμπειρίας σου προτείνω να κουβαλάς όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα πάνω σου για να νοιάζεσαι για λιγότερα και να χαίρεσαι το φεστιβάλ. Μην φοβάσαι τα ντουλαπάκια μη φοβάσαι δεν τα πειράζει κανείς  διαβατήρια, λεφτά κτλ κάποιοι δεν άκουσαν και αφού τα πήραν μαζί τα έχασαν και έτρεχαν. Μπορείτε αν θέλετε να πάρετε και 1 ντουλάπι και σαν παρέα να μοιράσετε το κόστος. Οι τιμές ακολουθούν αναλυτικά.

Αυτά βρίσκονται στον χώρο των καταλυμάτων:

5 μέρες  Μ =20 €   L =25€   XL=30€   XXL =40€

Υπάρχουν ωστόσο και μέσα στον χώρο του φεστιβάλ για όσους θέλουν.

1 μέρα = 6€ Μ   8€ L

3 μέρες = 15€ Μ 20€ L   25€ XL

tm com gr2

***ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ***

Ο χώρος του φεστιβάλ χωρίζεται σε 2 ζώνες. Την  TOMORROWLAND  και το DREAMVILLE (χώρος διαμονής)

*FULL MADNESS PASS (F.M.P) (πρόσβαση και στις 3 μέρες του φεστιβάλ)

*DAY PASS (ημερήσιο εισιτήριο χωρίς να επιτρέπεται είσοδος στο DREAMVILLE

*MAGNIFICENT GREENS (απλή διαμονή στο DREAMVILLE & F.M.P

Όλοι οι τύποι διαμονής στο DREAMVILLE περιλαμβάνουν F.M.P

Δεν μπορείς να επιλέξεις την διαμονή ξεχωριστά. Αν πχ μόνο το F.M.P χωρίς διαμονή, δεν μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά διαμονή στο DREAMVILLE.

Όλοι οι τύποι εισιτηρίων έχουν μια comfort option όπου πληρώνεις παραπάνω και έχεις κάποιες επιπλέον παροχές (πρόσβαση σε κάποιες VIP zones του φεστιβάλ, ειδικές εξέδρες, πισίνες κτλ.) Όσο πιο ακριβό τύπο διαμονής επιλέξεις τόσο πιο κοντά στον χώρο του φεστιβάλ θα είσαι.

TM DREAMVILLE SKHNH

*** ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ***

*MAGNIFICENT GREENS

*FRIENDSHIP GARDEN

*EASY TENTS

*RELAX ROOMS-DREAMLOGES-KOKONOS-CABANAS

*MANSION

Ή 4 τύποι ξενοδοχείων σε κοντινές περιοχές (bronze-silver-gold-theme hotel)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

TM GREEK FREAKS

–MAGNIFICENT GREENS (MG)

Είναι ο πιο φθηνός και ο πιο μεγάλος τύπος διαμονής. Χωρίζεται σε περιοχές με χρώματα (blue-yellow-orange-pink-red) η κάθε μια έχει τις εγκαταστάσεις της όπως ντουζιέρες (δωρεάν ανοιχτές ή κλειστές επι πληρωμή. Το ντούζ κοστίζει 1 πέρλα= 1,60€ περίπου από τις 06.00-08.00 και 13.00-17.00 2,5 πέρλες παροχές ζεστό νερό ρεύμα για πιστολάκι και ξυρ. Μηχανή. Τα εξωτερικά βρίσκονται ακριβώς απ έξω  και συνήθως έχουν επίσης ζεστό νερό).Τουαλέτες(οι χημικές τουαλέτες είναι καθαρές υπάρχει πάντα χαρτί υγείας και άτομο που φροντίζει γι αυτό) βρύσες με πόσιμο νερό, τα lockers που ανέφερα πιο πάνω βρίσκονται σε κεντρικό σημείο όπου έχουν όλοι πρόσβαση. Η κάθε χρωματική περιοχή διαθέτει δικό της district house (info point) όπου μπορείς να πάρεις ψωμί, νερό, αναψυκτικά καθώς και δωρεάν μπάρμπεκιου για να ψήσεις ότι αγοράσεις από την αγορά. Επίσης μπορείς να δώσεις το power bank  που θα έχεις αγοράσει από την ΤΜ όταν αδειάσει και να σου δώσουν ένα γεμάτο (το αγοράζεις μια φορά και μετά στο αντικαθιστούν με ένα πλήρως φορτισμένο). Με αυτόν τον τύπο  θα πρέπει να βρείς  εσύ που θα στήσεις την σκηνή σου μαζί με την παρέα σου στα όρια που δείχνουν άνθρωποι της ΤΜ. Θα πρέπει να προλάβεις να βρείς  χώρο για την σκηνή σου διότι δεν σου έχουν κρατημένη θέση μαζί με το εισητήριο. Ωστόσο μπορείς να πληρώσεις ένα πακέτο με μια βασική σκηνή την οποία θα πάρεις από τον χώρο του φεστιβάλ μαζί με στρώμα και υπνόσακο. Το κάθε εισιτήριο είναι ανά άτομο, όχι ανά σκηνή.

Με δικό σου εξοπλισμό:

PRE SALE.                                                                  WORLDWIDE SALE

MG 1PERSON PACKAGE = 290€                                   MG 1 PER.=356€

MG -//- COMFORT         445€                                       MG -//- COMFORT =571€

Με σκηνή από εκεί :

PRE SALE                                                                           WORLDWIDE SALE

MG 1PERSON=389€                                                       MG 1 Person =455€

MG-//- COMFORT =544€                                              MG -//- comfort =670€

 

PRE SALE                                                                         WORLDWIDE SALE

2 PERSON package =729€                                        2 per. Package = 861€

2 per-//- comfort =1039€                                         2 per -//- comfort =1291€

TM GR WKD1_7

–FRIENDSHIP GARDEN (FG)

Εδώ έχεις τη δυνατότητα να μείνετε 10 άτομα στο σύνολο στην ίδια οριοθετημένη περιοχή (είναι μόνο δική σας) με τις δικές σας σκηνές  (δικός σου εξοπλισμός, δεν είναι στην τιμή)  τις οποίες στήνετε όπου ακριβώς θέλετε. Υπάρχει ήδη στη μέση του χώρου αυτού μια τέντα που προσφέρει σκιά ή…. Κάλυψη από την βροχή.

–SPECTACULAR FRIENDSHIP GARDEN (SFG) (πρόκειται για την comfort έκδοση τουFG)

Ίδιες παροχές με το κανονικό αλλά +10 καρέκλες +30% παραπάνω οριοθετημένη περιοχή +1 locker για όλο το γκρούπ +VIP DECK για το Gathering party(πάρτυ καλωσορίσματος) της Πέμπτης στο DREAMVILLE

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE:                                                                                    WORLDWIDE SALE

10 per 3350€ **10per spectacular 4075€                  10P 4009€ **10 per spectacular 4735€

Πώς θα το αποκτήσεις ? Κάποιος θα πρέπει να είναι ο οργανωτής του γκρούπ, θα έχει όλο το ποσό από τα 10 άτομα. Το κάθε μέλος του γκρουπ θα πάρει το δικό του βραχιόλι αλλά όλα θα σταλούν στην διεύθυνση που θα δηλώσει ο οργανωτής. Για περισσότερες  ερωτήσεις στο friendshipgarden@dreamville.be . Κάθε FG είναι για 10 άτομα χωρίς σκηνές!! Τα FG πωλούνται πριν την γενική πώληση όπως και τα GLOBAL JOYRNEY και κάποιος αριθμός διατίθεται  και στην γενική παγκόσμια πώληση.

–EASY TENTS (ET)

Για εσένα που δεν θες να κουβαλήσεις πολλά  αλλά ούτε να φτιάχνεις σκηνές κτλ είναι ο κατάλληλος τύπος διαμονής. Μια μεγάλη σκηνή είναι ήδη έτοιμη και σε περιμένει  (είναι για 2 άτομα ή για 4) υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (γενικά χώρος, τουαλέτες ντουζ κτλ για τους κατοίκους αυτής της ζώνης. ) ΠΑΡΟΧΕΣ: *Μια μεγάλη σκηνή για 2 ή 4. *στρώμα με αέρα για τον καθένα *υπνόσακο για τον καθένα *μια λάμπα για το βράδυ *καθρέπτης *λουκέτο για την σκηνή.

TM GR COM

–SPECTACULAR EASY TENTS (SET)

Ίδιες παροχές με τα παραπάνω με την διαφορά ότι έχεις κάποιες παραπάνω ανέσεις(μαξιλάρι καρέκλα για τον καθένα 1  μεσαίο locker), αλλά και πρόσβαση σε vip zones σε κάποια stages.

**ΤΙΜΕΣ for EASY TENTS:

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

PRE SALE:                                                                  WORLDWIDE SALE:

ET for 2 per=885€                                                   ET for 2 per. =967€

ET 2per comfort = 1165€                                       ET for 2 per comfort =1397€

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

PRE SALE:                                                                WORLDWIDE SALE

ET for 4per=1690€                                                 ET for 4 per =1914€

ET for 4 per comfort =2310€                                ET for 4 per comfort = 2774€

 

**ΤΙΜΕΣ  for SPECTACULAR EASY TENTS:

PRE SALE:

SET for 2 per =1040€. for 4per= 2029€

SET for 2 per comfort =1350€. for 4 per 2649€

WOELDWIDE SALE:

SET for 2 per1152€.for 4 per =2253€

SET for 2 per comfort =1582€.for 4per 3113€

TM GR COM 18_7

–RELAX ROOMS-DREAMLOGES-KOKONO-CABANAS

Αυτοί οι τύποι διαμονής βρίσκονται στον ίδιο χώρο με την ονομασία “MONTAGOE” είναι πολύ  κοντά στην είσοδο της TOMORROWLAND, έχουν περισσότερες εγκαταστάσεις και είναι σχεδιασμένες γι αυτούς που επιθυμούν μεγαλύτερες ανέσεις στην διαμονή τους. Κάθε μέρα θα βρείς νερό και την εφημερίδα της ημέρας, καθώς και διάφορα σουβενίρ. Σε αυτή την περιοχή τα μπάνια είναι δωρεάν και μπορούν οι κάτοικοι της να έχουν πρόσβαση  στην αγορά που βρίσκεται εντός του DREAMVILLE.

–RELAX ROOMS

Κλειδώνουν  από μέσα, υπάρχουν 2 κρεβάτια ,φώς , μπρίζα. 24ωρη εξυπηρέτηση ρεσεψιόν για να αφήσεις το κλειδί σου  καθώς μπορείς να απολαύσεις τις  εγκαταστάσεις αυτής της περιοχής (catering-bar-μασαζ κτλ). Περιέχει δικό σου δωμάτιο 2 κρεβάτια 2 καρέκλες, πρίζα, φώς, ράφια , 24ωρη ρεσεψιόν παρκινγκ.

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE                                             WORLDWIDE SALE

2per =1500€                                        2per =1612€

2per comfort =1810€                         2 per comfort =2042€

–DREAMLODGES

Είναι για κάποιον που θέλει να ζήσει το κάμπινγκ χωρίς να θυσιάσει την άνεσή του. Μεγάλες σκηνές με ξύλινο πάτωμα  2 άνετα κρεβάτια. Οι παροχές είναι ίδιες με παραπάνω απλά αλλάζει η μορφή κατοικίας.

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE                                                 WORLDWIDE SALE

2 per = 1690€                                           2per =1802€

2per comfort = 2000€                             2 per comfort =2232€

–SPECTACULAR DREAMLONGES

Ίδιες παροχές με παραπάνω απλά μεγαλύτερη κατοικία με καναπέ  ανεμιστήρα και γενικότερα ανέσεις.

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE                                                   WORLDWIDE SALE

2 per =1925€                                           2 per 2037€

2per comfort =2235€                             2 per comfort 2467€

TM DREAMVILLE

–KOKONO

Αυτός ο τύπος διαμονής είναι για τα ζευγάρια της παρέας  που θέλουν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι (1 μεγάλο)  παροχές και ανέσεις ίδιες με παραπάνω καθώς όλα αυτά βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE                                         WORLDWIDE SALE

2 per =1769€                                     2 per =1881€

2per comfort =2079€                       2 per comfort =2311€

-CABANAS

Είναι σαν τα  RELAX ROOMS που αναφέρθηκα πιο πάνω μόνο που είναι θεματικά ανάλογα με το  θέμα της χρονιάς που θα έχει η TOMORROWLAND. Παροχές ίδιες με τα παραπάνω.

ΤΙΜΕΣ:

PRE SALE                                                  WORLDWIDE SALE

2per =1849 €                                               2per = 1961 €

2 per comfort = 2159 €                              2 per comfort =2391 €

TM-W2-PH1

Και  τέλος  one category alone…  TOMORROWLAND MANSION.

Πρόκειται για την πιο πολυτελή διαμονή που θα μπορούσε να έχει κάποιος  κατά την διάρκεια της παραμονής του στην TOMORROWLAND. Χτίζονται αποκλειστικά για το φεστιβάλ  και είναι μερικά βήματα μακριά από την είσοδό  του. Με το που φτάνεις σε περιμένει προσωπικό με σαμπάνια  για καλωσόρισμα και να σε καθοδηγήσει. Οι βίλες αυτές είναι για 10 άτομα με πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια  24ωρη εξυπηρέτηση  ιδιωτικό μπάνιο,  πισίνα, τζακούζι, μασάζ, καθώς και ιδιωτικό σεφ(!!!). Επίσης απεριόριστα ποτά. Οι κρατήσεις γίνονται ιδιωτικά στο  mail :  mansion@dreamville.be  . Η τιμή  στο πιο απλό πακέτο ξεκινάει στα…. 35.000€ και για τους 10.

Τέλος να σας πούμε ότι στις τιμές αυτές δεν περιλαμβάνονται χρεώσεις καρτών (προμήθειες  τραπεζών κτλ καθώς και ότι οι τιμές ενδέχεται να παρουσιάζουν αποκλείσεις από έτος σε έτος)

tm money converter

Αυτά τα λίγα.. για ότι άλλο μπορούμε να βοηθήσουμε ή δεν σας καλύψαμε, βρείτε μας στη σελίδα μας στο  fb TOMORROWLAND COMMUNITY GREECE.

Σχόλια

σχόλια