Οι The Mode, το εκκεντρικό συγκρότημα που πάντα εκπλήσσει με τις ιδέες και την ενέργειά του, ξεκινά την νέα χρονιά δυναμικά. Μαζί με τον ταλαντούχο παραγωγό Cynda μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

aa

Το “Is It A Gun” σε Trap/RnB ήχους έχει βασικές επιρροές από το εξωτερικό, ενώ το εντυπωσιακό video clip μας μεταφέρει τη διαφορετική πλευρά της νύχτας. Η τραγουδίστρια των The Mode αλλά και στιχουργός του single, Fey Kross, μας αποκαλύπτει την sexy πλευρά της, ενώ στο πλευρό της έχει επαγγελματίες χορεύτριες με εντυπωσιακές ικανότητες στο twerk και το pole dancing.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts