Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό DJ Mag είναι γνωστό πως διοργανώνει κάθε χρόνο τον διαγωνισμό για τους Top 100 djs στον κόσμο και αναδεικνύει τα σπουδαιότερα ταλέντα στο χώρο του dj-ing-producing!

Μια συνέντευξη στο περιοδικό αυτό είναι για τους περισσότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής ένα “παράσημο” στο βιογραφικό τους, κάτι που κατάφερε ένα ελληνικό group, οι The Mode. Το εκκεντρικό συγκρότημα που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πορεία του καθώς είναι το πρώτο ελληνικό group που έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο DJ Mag.

Συγκεκριμένα η ιταλική έκδοση του DJ Mag αναφέρεται στους The Mode ως group φαινόμενο και εκθειάζει το ταλέντο τους, αλλά και την μοναδική φωνή της τραγουδίστριας τους Fey Kross σημειώνοντας πως τη θεωρεί μια από τις καλύτερες και καταλληλότερες φωνές για την Dance και EDM σκηνή. Στη συνέντευξη οι The Mode μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια και για το album που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους, την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τις προτιμήσεις και τις εκτιμήσεις τους για την Dance σκηνή, αλλά και για ακόμα πιο πικάντικα θέματα! Η συνέντευξη κυκλοφορεί στο τεύχος Δεκεμβρίου και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτό το group που δε σταματάει να μας κάνει περήφανους.

πηγή: BHDM


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts