Χορηγός επικοινωνίας: God is a DJ.gr

Ύστερα από την παγκόσμια καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Hollywood, Καναδά, Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Ελβετία, Ιταλία, Κορέα, Κίνα κ.α οι Dimitri Vangelis & Wyman έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση στις 29 Αυγούστου, στο πρώτο Sugar On Top Party, το label party της δισκογραφικής εταιρείας Sugar Faktory.

Οι Dimitri Vangelis & Wyman, πρόσφατα εμφανίστηκαν στο Creamfields και στο Ultra Music Festival Miami – στο πλευρό του Steve Angello – για την παρουσίαση του single τους “Payback”. Το φετινό καλοκαίρι εμφανίστηκαν μαζί με τους Lush & Simon στην Ιταλία, με τους DVBBS στο Μεξικό, ενώ συμμετείχαν και στο Electric Love Festival στην Αυστρία μαζί με Afrojack, Armin Van Buuren, Hardwell, Ingrosso κ.α

Location του πρώτου Sugar On Top Party… το Maze Athens, ένα νέο open air dance stage που πιστεύει στην αθηναϊκή underground ηλεκτρονική μουσική σκηνή και αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

Μαζί με τους Dimitri Vangelis & Wyman, οι κορυφαίοι Έλληνες DJs & Producers της Sugar Faktory, HouseTwins, Kevin Sunray και Hit The Bass.

Hyping by Tay.

Open air feeling, EDM vibes & limited capacity concept, τα στοιχεία που θα δώσουν σε 500 μοναδικούς clubbers ένα αξέχαστο party για το καλύτερο closing του καλοκαιριού.

Grab your ticket now!

plastic.jpg

Προπώληση: 15 Ευρώ Ι Door: 20 Ευρώ

ONLINE
Viva http://bit.ly/1mmY6Wz
Public http://bit.ly/U6lj41

APPLICATION (iPHONE/ iPOD / iPAD)
Viva Wallet: http://bit.ly/1ne0IRW

APPLICATION (ANDROID SMARTPHONES)
Viva Wallet: http://bit.ly/1opzGs0

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
11876

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Viva Shop http://bit.ly/1lZOvA7
Public http://bit.ly/TWPA4M
Παπασωτηρίου http://bit.ly/19y6vQx
Seven Spots http://bit.ly/1opAxZN
Ιανός http://bit.ly/TWPV7E

PRICES
Drink: 7 Euro
Beer: 5 Euro
Shot: 3 Euro

VIP TABLES
400 Ευρώ Ι 8 άτομα Ι 2 Premium Bottles


https://www.youtube.com/watch?v=zqttTOyi7Uo

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts