Οι τιτάνες του big room ήχου Sebastian Ingrosso, Axwell και Steve Angello ένωσαν ξανά τις δυνάμεις του στο φετινό Ultra Music Festival και σχεδιάζουν μια πλήρη επιστροφή ως Swedish House Mafia προς τα τέλη της χρονιάς.

Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες δούλευαν πάνω σε διαφορετικά projects πριν την επανένωσή τους, με τον Steve Angelo ίσως να ακολουθεί μια πιο underground διαδρομή από τους υπόλοιπους.

Από το 2013 που διαλύθηκε το γκρουπ, ο Axwell με τον Ingrosso περιόδευαν ως ντουέτο ενώ ο Angello επικεντρώθηκε σε solo projects. Ο Steve Angello, λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Human και λίγο πριν την εμφάνισή του στο φεστιβάλ Creamfields, έδωσε συνέντευξη στο mixmag.

STEVE ANGELLO

Καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας σου, πέρασες από την EDM και την mainstream pop με μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελες να συνεχίσεις την πορεία σου στα δύο μουσικά είδη ή να βρεις ένα νέο μονοπάτι;

Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Δεν μου αρέσει να προσαρμόζομαι ούτε να προσπαθώ να γράφω pop τραγούδια. Τα τραγούδια που γράφαμε ως Swedish House Mafia ήταν απλά τραγούδια, δεν περιμέναμε να γίνουν επιτυχίες. Σήμερα πολλοί καλλιτέχνες γράφουν κομμάτια για το ραδιόφωνο ώστε να γίνουν hit και να τους έρθουν gigs. Με αυτό το πλάνο εξαπατάς λίγο τον κόσμο γιατί δεν δημιουργείς από την καρδιά σου. Εγώ θα συνεχίσω να δημιουργώ αδιαφορώντας για το αν ένα κομμάτι είναι πιο pop από το άλλο και το αν θα παιχτεί στο ραδιόφωνο. Μου ζήτησαν edits από το τελευταίο άλμπουμ για το ραδιόφωνο και τους είπα να τα φτιάξουν μόνοι τους αν θέλουν να το παίξουν. Πότε δεν έφτιαξα radio edits.

Έχεις πει πως σου αρέσουν οι προκλήσεις. Είναι σημαντικό για σένα;

Πιστεύω στη δημιουργικότητα. Νομίζω πως όσο περισσότερο δημιουργείς και διασκεδάζεις τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Προσπαθώ να δουλεύω με καινούργιους για μένα ήχους και τεχνικές, ώστε να μαθαίνω περισσότερα και να γίνομαι πιο έμπειρος. Το να δημιουργήσεις ένα hit για το top 40 είναι πιο εύκολο από ένα underground techno κομμάτι γιατί υπάρχει μια μαθηματική φόρμουλα. Είναι μια πολύ απλή φόρμουλα. Σέβομαι όμως τους συναδέλφους που άκουγα μεγαλώνοντας. Prodigy, Pink Floyd και πολλούς άλλους καλλιτέχνες που με συγκλόνισαν με τα άλμπουμ τους.

Steve-Angello-750x400

Πες μας για το live show σου.

Είναι ένας συνδυασμός DJing και live performing με πολλά visuals. Είναι ένα πολύ ωραίο show με σκοτεινά στοιχεία αλλά και μελωδίες, του οποίου ο ρυθμός μεταβάλλεται. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο mixmag.

Πηγή: https://www.clubber.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts