Σχετικά με τον Shiba Σαν :

Τον τελευταίο καιρό o Shiba Σαν έχει συγκεντρώσει πολλά θετική προσοχή από κάθε γωνιά , με το ένα πόδι στη Hip Hop και το άλλο αγκαλιάζoντας το μέλλον της House βρήκε ένα συνδυασμό των δύο σε bass heavy ghetto funk . Και οι ενώσεις με τη δισκογραφική του Claude Von Stroke [Dirtybird] αλλά και AMINE & Dance’s Cuff σίγουρα δεν έχουν βλάψει .

Πρόσφατη απελευθέρωσή του “ OKAY ” αβίαστα έγινε ένας ανταγωνιστής για το 2014 το καλοκαίρινο soundtrack μας , και αυτό είναι επί του παρόντος κάνει κάποιες σοβαρές γύρους στα Club Circuit, ανεβαίνοντας στην κορυφή του House Beatport Chart και έρχονται σε Numero 3 στις συνολικές ταξινομήσεις.

Σχετικά με την Sam Divine :

Είναι δίκαιο να πούμε ότι Shiba San είναι γεμάτος και έτοιμος να ανέβει πολύ . Δεν μπορεί να ξεφύγει από την αίσθηση ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι μεγάλο. Απο πολύ παλιά συνδεδεμένη με τους θρυλικούς Defected Records , Sam Divine έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ήταν ένας υπάλληλος καταστήματος Δίσκων έχοντας περάσει τα τελευταία επτά χρόνια ως βασικό συστατικό στη Club σκηνή του White Isle. Ταξίδια της έχουν δει την περιοδεία της σε όλη την Ευρώπη , καθώς και η Βραζιλία , η Χιλή , η Ιαπωνία και η Δομινικανή Δημοκρατία , με highlights του φεστιβάλ , συμπεριλαμβανομένων We Are FSTVL ( Ηνωμένο Βασίλειο ) και Pacha Festival (The Nederlands) , καθώς και την εξασφάλιση μιας κατοικίας τρία χρόνια στην Ushuaia Ibiza. Χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο δημοφιλή και παθιασμένες DJs στο κύκλωμα

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts