Το ταλέντο του διφορούμενου σχετικά με την πιστοποίηση παραγωγικού DNA προέλευσης του “Animals”, ο Martin Garrix είναι αναμφίβολα ο “βασιλιάς” της EDM σκηνής παγκοσμίως, η οποία όμως είναι σε φθίνουσα πορεία.

Πάρα ταύτα ο “ιπτάμενος Ολλανδός” πετάει στα σύννεφα από τις συνεχόμενες επιτυχίες και τα συμβόλαια συνεργασίας που ήρθαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού (βλέπε Sony Music). Έτσι μετά από το άκρως εντυπωσιακό σε αριθμούς gigs, επιτυχιών, διακρίσεων και φυσικά εσόδων – 2016 – η νέα χρονιά τον πάει τρένο, έτσι ώστε να μη χάνει χρόνο και να κυκλοφορεί στις 27/1 (εσπευσμένα) το νέο του κομμάτι “Scared to Be Lonely” που κρύβει μια pop κουλτούρα trap πινελιάς και φυσικά την πασίγνωστη Βρετανή πια, Dua Lipa, που κι αυτή μετά το “Be The One” βλέπει τις μετοχές της στη μουσική βιομηχανία να ανεβαίνουν ταχύτητα.

Και επειδή είναι άσχημο να νιώθεις μόνος, κάνοντας και τη σχετική παράφραση του τίτλου του single, ενώσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κομμάτι που αναμένεται να παίξει αρκετά (για να μη πούμε πολύ)! Η ισχύς εν την ενώσι λοιπόν! Ακούστε το:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts