Η 3η ημέρα της ημερίδας της PIONEER DJ by Intersys με την στήριξη της DJ Survival και το GodisaDJ.gr περιείχε ένα πολύ ωραίο μάθημα, σχετικά με το μέλλον του DJing … σήμερα!

DSC_5974

Η εκπληκτική αίθουσα μαθημάτων της σχολής είχε γεμίσει από ένα λαμπερό booth και εξοπλισμό με «φωτάκια» όπως έλεγαν οι συμμετέχοντες που σε κάποιους θύμιζε cockpit και σε άλλους, χριστουγεννιάτικο δέντρο για djs (όπως χαριτολογώντας είπαν αρκετοί)!

DSC_6036

Η διάλεξη του Anastasio και η χτεσινή παρουσίαση των δυνατοτήτων του DJS1000 και του συνδυασμού του με το Toraiz AS1 έδωσαν από πρώτο χέρι μια γεύση του τι έρχεται στα booth τα επόμενα χρόνια, σε ότι αφορά την καλύτερη live performance εμφάνιση ενός DJ/Producer σε ένα club!

DSC_6048

DSC_6019

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον νέο εξοπλισμό, να παίξουν «νότες» και να γράψουν Live μελωδίες μαζί τους και να δουν εν δράση τον  Έλληνα Pioneer DJ Ambassador να δείχνει ζωντανά και να αναπαράγει μπροστά τους το Losing It του Fisher σε Live remix από Anastasio!

DSC_5982

DSC_5976

DSC_6033

Η επόμενη εβδομάδα και τελευταία των σεμιναρίων, φέρνει εκπλήξεις, επισκέψεις, δώρα, διπλώματα συμμετοχής και μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια φωτογραφία της πρώτης συντονισμένης ενέργειας του Pioneer DJ school από τη Pioneer DJ Europe, την Ελληνική αντιπροσωπία Intersys και φυσικά τo βραβευμένη DJ Survival Concept Course!

Σχόλια

σχόλια